Сьогодні хочу поділитися своїм досвідом в оформленні тортів і розповім як готувати шоколадний атлас для торта в домашніх умовах. Такий декор ще зустрічається під назвою шоколадний шелк. Його можна готувати з темного або білого шоколаду та покривати кандурином потрібного вам відтінку. Продовжувати читання Атлас з шоколаду для торта – шоколадний декор своїми руками
Інгредієнт рецептів: Кандурин
Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям
Сьогодні в покроково оформленому рецепті з фото розповім як готувати дуже смачний, але не простий у приготуванні та дорогий на вигляд та за вартістю складових – велюровий торт з трьома різними мусовимі шарами: желейно-фруктовими компоте і кавово-шоколадним бісквітом. Продовжувати читання Мусово-бісквітний торт з фруктами і велюровим покриттям
Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів
Будь-який домашній торт хочеться завжди прикрасити самим гарним та незвичайним способом. Щоби завжди мати можливість прикрашати свої домашні десерти оригінально, пропоную навчитись робити дома харчовий блиск для прикраси тортів, пасок, печива та іншої солодкої випічки. Продовжувати читання Кондитерський гліттер або харчовий блиск для прикраси тортів та інших ласощів
Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної
Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної
Кулі з шоколаду на торт – шоколадні прикраси для торта своїми руками
Щоби приготувати їстівні кулі з шоколаду на торт своїми руками, вам потрібно мати увагу, щоб не порушити температурний режим, а також терпіння і готовність акуратно і зосереджено працювати. Продовжувати читання Кулі з шоколаду на торт – шоколадні прикраси для торта своїми руками