Камбала смажена без панірування на сковороді – смачна та без запаху

Не варто проходити у магазині повз камбалу. Адже, за смаковими якостями та харчовою цінністю її м’ясо вважається дієтичним, а отже, і корисним. Але є один недолік, через який багато господинь вважає за краще не зв’язуватися с камбалою. Адже, коли її готуєш, то по хаті розносяться специфічні аромати. Я поділюся з вами одним секретним рецептом, який допоможе цього уникнути.  Продовжувати читання Камбала смажена без панірування на сковороді – смачна та без запаху

Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Багато господинь, купивши камбалу, не знають як смачно її приготувати. Але це дуже просто. Рецепти з камбалою не мають ніяких заковичок, тому що риба сама по собі досить смачна, навіть, якщо її підсмажити в цілому вигляді.

Продовжувати читання Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами

У цьому рецепті розповім як камбалу, в будь-якому випадку смачну та ароматну рибку, приготувати нетрадиційно. Тобто, у нас буде не класична камбала смажена на сковороді або запечена в духовці. Продовжувати читання Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами