Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Велюрове покриття для десертів – це популярна і вишукана альтернатива традиційній глянцевій глазурі для тортів і тістечок. Зробити велюрове покриття в домашніх умовах доволі легко.
Продовжувати читання Велюрове покриття торта, тістечок та інших десертів в домашніх умовах

Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Така подія як захист, вручення або обмиття диплому – це прекрасний привід, щоб спекти смачний бісквітний торт-диплом. Так як мій винуватець торжества великий поціновувач кави, то народилась ідея створення торта з мигдально-шоколадного бісквіту з кавовим і ванільним мусом під велюровим покриттям. Аромат кави, просто, ідеально поєднується з ванільним ароматом і виходить гармонійний перехід від одного смаку до іншого. Продовжувати читання Торт-диплом – бісквітно-мусовий торт на отримання диплому

Пластівці роялтін, фейетін або вафельная крихта – проста прикраса для торта

Роялтін (La Royaltine) або фейетін (Feuilletine) – це французький рецепт хрусткої крихти (хлоп’їв чи то пластівців). Такий декор для торта чи інших десертів готують з тіста, яке дуже схоже на бісквітне. Ця прикраса для тортів має і таку назву – бісквітна або вафельная крихта. Продовжувати читання Пластівці роялтін, фейетін або вафельная крихта – проста прикраса для торта

Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної

Сьогодні буду робити смачні домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками своїми руками. На мій смак, гіркий шоколад чудово поєднується з полуничною і карамельної начинками. Продовжувати читання Домашні корпусні шоколадні цукерки з двома начинками – полуничною і карамельної