Не завжди десерти та тістечка прикрашають кремом. Іноді, щоб десерт набув гарний та закінчений вигляд, достатньо покрити його глянсовою глазур’ю (глясажем). Продовжувати читання Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів
Інгредієнт рецептів: Інвертний сироп
Італійський яблучний пиріг з цілими яблуками
Італійський яблучний пиріг з цілими яблуками – це дуже смачна випічка з пісочного тіста, яка буквально тане в роті. Продовжувати читання Італійський яблучний пиріг з цілими яблуками
Карамельний топінг для десертів своїми руками
Дуже важливо, щоб десертна страва мала вишуканий та оригінальний вигляд. Це ще більше збуджує апетит. Карамельний топінг, в цьому плані, саме те, що потрібно. Це ідеальний вибір для декоративного оформлення тортів, тістечок, морозива, фруктових салатів тощо. Продовжувати читання Карамельний топінг для десертів своїми руками
Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом
Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом – це східний рецепт, який сподобається всім любителям солодкого. Пахлава з’явилася ще в Древній Греції, але лишається популярною до сьогодні. Зараз ми поділимося з вами одним з рецептів цих солодощів. Продовжувати читання Домашня пахлава з тіста філо з яблуками і лавандовим сиропом
Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне
Сьогодні я вирішила пригостити рідних домашніми солодощами, а отже пропоную і вам приєднатись до мене та приготувати разом зі мною шоколадні цукерки трюфелі з вівсяним праліне.
Продовжувати читання Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне
Запечені в духовці млинчики з сиром і заварним кремом
Прекрасна ідея подати на недільний сніданок запечені в духовці млинчики з сиром і заварним кремом. Такий простий і смачний десерт із млинців можна приготувати дуже швидко. Продовжувати читання Запечені в духовці млинчики з сиром і заварним кремом
Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження
Цей смачний, ніжний та дивовижно красивий двоярусний бісквітний торт с трояндами з крему можна готувати не тільки на день народження, але і з нагоди будь-якого іншого свята. Представлений сьогодні домашній торт готується з персиковим кулі, яке знаходиться в центрі під шаром м’якого ганаша. При оформленні десерту використано зроблений в домашніх умовах оригінальний ажурний шоколадний декор та різнокольорові ніжні трояндами з крему. Продовжувати читання Домашній бісквітний торт с трояндами з крему на день народження
Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Сьогодні викладаю не самий швидкий та простий у виконанні, але дуже смачний англійський рецепт мусового торта із дзеркальною глазур’ю і яблучним компоте (Mousse Caramel Apple Cake). Він реально вимагає кілька днів для його втілення. Але ви будете задоволені своїм творінням. Ніжний і повітряний вершково-карамельний мус відмінно поєднується зі смаком яблучного желейного прошарку. Продовжувати читання Яблучний торт з мусовим кремом та мигдальним бісквітом під дзеркальною глазур’ю
Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки
Італійське місто Неаполь славиться своїм ніжним десертом під назвою сфольятелла (Sfogliatella). Це смачні повітряні тістечка, що готуються із тонкого листкового тіста. В якості начинки традиційно використовується сир Рікотта. Пропоную спробувати приготувати італійське листкове тісто для сфольятелле в домашніх умовах. Звісно, процес це кропіткий та доведеться трошки попрацювати. Але можна зробити це тісто заздалегідь та зберігати в морозильній камері до потрібного моменту. Продовжувати читання Тісто для сфольятелле – італійське листкове тісто для випічки
Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду
Дзеркальна глазур – це ефектне, гарне та популярне в наш час глянцеве покриття тортів та інших десертів. Частіше за все ним покривають мусові торти, але і традиційні не є виключенням. Хоча, традиційні торти, як правило, покривають не цілими, а тільки верхівку. По бічній поверхні глазур має стікати красивими потьоками. Гляссаж – це термін, який, є похідним від слова «глянець». І означає він наведення або надання будь-чому дзеркального блиску. Для кондитерів – це блискуче, глянцеве покриття тортів і тістечок. Таким чином, кондитери під словом гляссаж розуміють дзеркальну глазур – блиск і глянець. Продовжувати читання Дзеркальна глазур для торта або гляссаж з білого і чорного шоколаду