Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Індичка з грибами у вершковому соусі – це неймовірно смачна страва, яка буде смакувати всім любителям ніжного пташиного м’яса. Продовжувати читання Індичка з лісовими грибами у вершковому соусі з сиром

Гречаники з фаршем в мультиварці – рецепт дієтичних котлет з індички на пару

Є безліч рецептів приготування корисних та смачних гречаників з м’ясом: можна їх запекти в духовці, посмажити на сковороді, зварити на пару. Фарш для гречаників теж можна брати різних видів. Я хочу запропонувати господиням свій рецепт приготування таких дієтичних котлет у мультиварці. Продовжувати читання Гречаники з фаршем в мультиварці – рецепт дієтичних котлет з індички на пару

Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Рулет з стегна індички запечений в духовці і фарширований маринованими грибочками, цибулею та морквою – це дуже смачна, ніжна і цікава страва, яку можна подавати як до повсякденного, так і до святкового столу. Продовжувати читання Рулет зі стегна індички фарширований грибами, цибулею, морквою і запечений в духовці

Смачне різотто в мультиварці з м’ясом і овочами

Різотто в мультиварці з овочами – дуже проста і смачна страва, яку може приготувати кожен. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Смачне різотто в мультиварці з м’ясом і овочами

Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі

Вчені вважають, що індиче м’ясо займає лідерські позиції за вмістом корисних для людини речовин. Її філе найдієтичніше. Воно трохи сухувате, тому потрібно вміти його правильно готувати. Дбайливі господині обов’язково повинні ознайомитися з рецептом дуже смачного та ніжного філе індички запеченого в духовці в беконі. Продовжувати читання Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі