Коли я купила мультиварку, у захваті почала експериментувати і в результаті придумала цей рецепт: тушкована курятина в кисло-солодкому соусі. Страва вийшла дуже смачною, а соус, який я приготувала з кислих яблук, лимона, соєвого соусу, меду та спецій, надав соковитому тушкованому м’ясу неймовірний аромат. Продовжувати читання Курячі стегна, тушковані в мультиварці в кисло-солодкому соусі
Інгредієнт рецептів: Хмелі-сунелі
Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці
Хочу запропонувати власницям чудо-помічниці на кухні збагатити свою колекцію рецептів та приготувати простий і поживний суп з м’ясом свинини та овочами. Я такий суп готую без традиційної зажарки, а суп заправляю розтертою заправкою із часнику, вареного яйця та шматочка вершкового масла. Продовжувати читання Смачний овочевий суп з м’ясом, замороженим зеленим горошком і стручковою квасолею в мультиварці
Тушкована картопля з сосисками в мультиварці
В кожного є пара-трійка швидких та простих рецептів, якими із задоволенням користуються у випадках, коли не вистачає часу приготувати вечерю. Особисто в мене такою «паличкою-виручалочкою» являється звичайна, але дуже смачна тушкована картопля з сосисками. До речі, готую я її в мультиварці, хоча можна це робити і у каструлі або й просто на сковороді. Продовжувати читання Тушкована картопля з сосисками в мультиварці
Домашній стейк з яловичини на сковороді
У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді
Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо
Грузинське чахохбілі з курки – це густа та навариста юшка або рагу з курятини, за смаком нагадує угорський гуляш. Страва надзвичайно смачна, духмяна та універсальна, її можна сміливо поєднувати з будь-яким гарніром. Продовжувати читання Чахохбілі з курки – пряне і смачне грузинське блюдо
Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко
Регулярне вживання субпродуктів корисне для нашого організму, тому, дієтологи рекомендують включати їх в раціон хоча б раз на тиждень. Відмінний варіант, який популярний в нашій родині, курячі сердечка. Адже, вони доступні, швидкі у приготуванні та містять багато корисних речовин (білок, вітаміни та мікроелементи). До того ж, правильно та смачно приготовлені курячі серця гармонійно поєднуються з різними гарнірами.
Продовжувати читання Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко
Макарони по-флотськи з ковбасою
Друга половина 20-го століття відома в кулінарному світі тим, що майже в кожній родині улюбленою стравою були макарони по-флотськи. Є пропозиція трохи видозмінити класичний рецепт приготування, замінивши традиційний фарш на варену ковбасу. Продовжувати читання Макарони по-флотськи з ковбасою
Простий гороховий суп без м’яса
Суп є рідкою стравою, з якою людина познайомилася сотні років тому. Зараз існує безліч рецептів супів і кожен має кілька різновидів. З допомогою покрокових рекомендацій з фото, варто приготувати смачний гороховий суп без м’яса. Продовжувати читання Простий гороховий суп без м’яса
Курячі крильця на картопляній подушці в духовці
Більшість з тих, кому вдалося побувати в Італії захоплено розповідають про національну кухню італійців. Курячі крильця на картопляній подушці є одним з рецептів, які припадають до душі туристам. Продовжувати читання Курячі крильця на картопляній подушці в духовці
Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею
Квасоля – це справжнє джерело білку, тому обов’язково треба готувати страви з цих бобових. Пропонуємо вам цікавий і простий рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею. Продовжувати читання Класичний рецепт лобіо з червоної квасолі з морквою і цибулею