Ніжний запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом – це розмаїття смаків і ароматів в одній тарілці. Стейки норвезького хека досить великі, тому, страва радує красивою подачею і швидким приготуванням. А якщо у вас буде час і риба буде замаринована в пікантному вершковому соусі на ніч – результат буде вище всіх похвал! Експериментуйте з овочами і спеціями і ви точно знайдете свій улюблений варіант!
Продовжувати читання Норвезький запечений хек з грибами і овочами під пікантним соусом
Інгредієнт рецептів: Хек
Смачний хек в клярі смажений на сковороді
Я обожнюю рибу, але наявність великої кількості дрібних кісток в ній не дуже радує. Особливо складно обробляти рибу для малюків, коли потрібно, щоб жодна кісточка не залишилась. Спасінням для мене став хек. У цій рибі дуже мало кісточок, риба має ніжне біле м’ясо і відмінний смак. Сьогодні у нас на столі смачний смажений хека в клярі. Продовжувати читання Смачний хек в клярі смажений на сковороді
Смажений хек в клярі з кунжутом на сковороді – кунжутний кляр для риби
Я дуже люблю любу рибу в будь-якому вигляді та протягом всього життя готую різні варіанти рибних страв та експериментую зі смаками. На днях готувала для своєї родини цікавий варіант такої рибної страви. Це був смажений хек в клярі з кунжутом на сковороді. Поєднання складових дуже порадувало, всі були задоволені новим смаком давно знайомої страви. Викладаю для бажаючих перевірений рецепт з покроково зробленими фото смаженої пісної гарячої закуски. Продовжувати читання Смажений хек в клярі з кунжутом на сковороді – кунжутний кляр для риби