Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Ароматне поєднання м’яса свинини з грушами і розмарином – це класичне гармонійне сполучення ситних, смачних і ніжних інгредієнтів в одній страві. Тушковане таким чином м’ясо виходить неймовірно соковите, ароматне, м’яке і ніжне. Продовжувати читання Тушкована свинина з грушами і розмарином на сковороді – смачна страва нашвидкуруч

Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Випічка у вигляді кошиків чи трояндочок – проста і смачна. Пропонуємо вам рецепт з грушею і гарбузом. Продовжувати читання Кошики або трояндочки з листкового тіста з грушею і гарбузом – дуже смачною начинкою

Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Глінтвейн є надзвичайно популярним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти були відомі ще в Стародавньому Римі.  Цей ароматний напій не лише чудово підіймає настрій, а й має цілющі властивості. Глінтвейн допомагає протистояти інфекціям та вірусам, сприяє швидшому видужанню та підвищенню імунітету. Проте не рекомендую ним зловживати 🙂 Продовжувати читання Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею

Смачні сирні кекси з грушею томленою в спеціях

Сирні кекси з грушею – це смачно і досить дієтично. Пропонуємо вам простий рецепт приготування цих смаколиків. Продовжувати читання Смачні сирні кекси з грушею томленою в спеціях

Фруктовий день на дієті Шість пелюсток

Шостий день – останній день дієти 6 пелюсток. В цей день можна пити фруктовий сік та їсти фрукти в кількості 1-1,5 кілограма. Фрукти можуть бути як свіжими, так і запеченими. Продовжувати читання Фруктовий день на дієті Шість пелюсток

Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта

Ви любите експериментувати зі смаками і текстурою своїх десертів? Особисто я – дуже люблю. І зараз хочу поділиться з вами ідеєю, як перетворити звичайну грушу (можна навіть тверду і недозрілу) у найсмачніший десерт та делікатес. Таку карамельну грушу можна використовувати для прошарку тортів або приготування десертів. Продовжувати читання Карамелізовані груші в сиропі половинками – десерт та фруктовий прошарок для торта

Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю

Любите несподівані смакові поєднання і солодкі експерименти на вашій кухні?Тоді, обов’язково здивуйте своїх домочадців цим шикарним десертом. Приготуйте простий і смачний чорничний муссовий торт з ароматним желейним прошарком з шматочками карамелізованих груш, найніжнішим масляним мигдальним бісквітом і шоколадною глазур’ю. Вишукано-ніжний смак десерту і велика кількість повітряного чорничного мусу підкорить серце навіть ласунів. Продовжувати читання Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю

Відкритий пісочний грушевий пиріг з карамельною заливкою і безе

Ароматна випічка з грушами – це сезонні ласощі, що доступні, в основному, осінньої пори. Сьогоднішній відкритий пісочний грушевий пиріг з карамельною заливкою і безе гарний в подачі, відрізняється ніжним вершковим смаком крему і яскравою грушевої ноткою. Продовжувати читання Відкритий пісочний грушевий пиріг з карамельною заливкою і безе

Шоколадний кекс з грушами і мигдальними горіхами – швидкий, простий і смачний

Ароматний, швидкий і дуже простий мигдально-шоколадний кекс з грушами прикрасить, навіть, святковий стіл. Десерт порадує своїм незвичайним смаком і гурмана! Така випічка з какао і мигдальними горіхами виходить неймовірно повітряною, відрізняється відмінним шоколадно-горіховим смаком і пряним грушевим ароматом. Продовжувати читання Шоколадний кекс з грушами і мигдальними горіхами – швидкий, простий і смачний