Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Дуже легко, в домашніх умовах, приготувати варено-копчену груднинку з ніжним смаком і неймовірним ароматом. Зроблена власноруч, варено-копчена груднинка стане ситною холодною закускою на святковому столі. Зберігати її можна в холодильнику біля двох тижнів. Продовжувати читання Домашній рецепт копчено-вареної груднинки в цибулинні

Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Пікантна свиняча грудинка на кістці, запечена в не менше пікантному соусі, вийшла ніжною, ароматно і неймовірно м’якою. Запечена разом з нею хрустка картопля, чудово підкреслює ніжність м’яса. Продовжувати читання Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці