Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Якщо відстежити відмінності між національними кухнями, то можна побачити одну з закономірностей: вони різняться між собою не продуктами, а прянощами, які додаються до тієї чи іншої страви. Ця стаття розкриє секрети приготування крил індички так, як заведено робити в Південно-Східній Азії. Продовжувати читання Запечені крила індички в імбирно-медовому маринаді

Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Презентовані сьогодні ароматні, соковиті і дуже смачні курячі стегна в кисло-солодкому соусі стануть азіатською родзинкою на вашому столі. Продовжувати читання Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Соковиті курячі фрикадельки для супу та заморозки

Смачний соковитий фарш з курячих грудок стане гарною основою для приготування фрикадельок для супу, котлет і невеликих обсмажених мітболлов. Сьогодні я зроблю з нього смачні невеликі курячі фрикадельки для супу. При необхідності чи то бажані, таких смачних м’ясних шариків можна зробити більше і відправити їх до морозильної камери. Продовжувати читання Соковиті курячі фрикадельки для супу та заморозки