Якщо вам подобаються смачні хрусткі чебуреки, самостійно приготовлені в домашніх умовах, то сьогодні презентую простий рецепт як правильно замісити найкраще, дивовижно смачне тісто для чебуреків на горілці. Продовжувати читання Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків
Інгредієнт рецептів: Горілка
Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель
У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель
Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо
Шанувальники смачної випічки добре знайомі з віденським штруделем. Цей десерт родом з Австрії готується з прісного витяжного тіста з начинкою із яблуками, вишнями та сиром. Рецепт смачного хрусткого рулету поступово розійшовся по всьому світу в різних варіаціях, тому сьогодні можна зустріти штруделі і з листкового тіста, і з різноманітними несолодкими начинками (м’ясом, рибою чи яйцями). Продовжувати читання Традиційний віденський штрудель з яблуками з тіста філо
Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя
Сьогодні в мене грандіозні плани – приготувати класичну віденську випічку – штрудель з вишнями. Тут я наочно продемонструю процес приготування найсмачнішого витяжного тіста на покроково зроблених фото та поділюся з вами секретом правильного розтягування (розкачування) тіста для штруделів. Продовжувати читання Найсмачніший штрудель з вишнею та витяжне тісто для штруделя
Млинцевий пиріг з яблучною начинкою – смачний рецепт млинцевого пирога з яблуками
Млинцевим пирогом із пікантною начинкою з яблук і кориці неодмінно можна здивувати поціновувачів смачних десертних страв. Він має апетитний вигляд, неймовірний аромат і ніжний смак. Готувати його зовсім не складно. Продовжувати читання Млинцевий пиріг з яблучною начинкою – смачний рецепт млинцевого пирога з яблуками
Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді
Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром – смачна традиційна страва, яка точно сподобається любителям хрумкого тіста та м’ясних і сирних начинок. Продовжувати читання Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді
Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно
Смачна, пряна, солона, щільної текстури червона риба ідеально доповнить будь-яке святкове застілля. В статті йтиметься про домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами, а це можливість, за дуже короткий час, приготувати смачний рибний делікатес. Продовжувати читання Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно
Заварне медове тісто для імбирних пряників і пряникового будиночка
Цей рецепт сподобається тим, хто любить до свят робити смачні і цікаві солодощі. Заварне тісто для імбирних пряників має дивовижний смак та аромат, а самі пряники виходять дуже м’якими. Продовжувати читання Заварне медове тісто для імбирних пряників і пряникового будиночка
Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста
Бездріжджове прісне тісто – одне із самих простих різновидів тіста, що відомо людству вже багато віків. Його класичний склад максимально простий: вода, сіль та борошно, при чому, останній компонент може бути не лише звичне нам пшеничне борошно, а ще й рисове, кукурудзяне, житнє та багато інших, залежно від національних особливостей страви.
Продовжувати читання Бездріжджове прісне тісто здобне і просте – приготування прісного тіста
Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею
Всім відомо, що китайці є великими витівниками. Їм вдається приготувати щось цілком їстівне з усього, що росте, ходить, плаває, літає і, навіть, повзає. Продовжувати читання Шалено смачні китайські коржі з м’ясом і цибулею