Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Розтягаї, або традиційні відкриті пиріжки з рибою, широко відомі за межами Росії з давніх-давен. Для іноземців вони були символами Російської імперії, як горілка та ікра, житній хліб та древні билини. Продовжувати читання Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Сьогодні пропоную запекти горбушу у духовці. В поєднанні з овочами, ця страва виходить неймовірно смачною й соковитою. “Горбуша по-луганськи” (саме таку назву має цей рецепт) чудово підходить як до святкового столу, так і на кожен день.   Продовжувати читання Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Червона риба в клярі на сковороді

Смачна горбуша в клярі – це справжній делікатес, який дуже легко приготувати.  Продовжувати читання Червона риба в клярі на сковороді

Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – рибний день

Дотримуватись передноворічної дієти для схуднення Шість пелюсток дуже просто. Тут все зрозуміло: кожного дня меню повинно складатися лише з одного продукту. Перший день з якого починається дієта називається Рибним. Продовжувати читання Дієта Шість пелюсток, меню на кожен день – рибний день

Горбуша солена під сьомгу в домашніх умовах – швидко і смачно

Сьогодні розкажу як готується горбуша солена під сьомгу в домашніх умовах. Серед шанувальників риби горбуша користується великим попитом. Адже, вона відмінно смакує у вигляді гарячих страв і просто засоленою. Не зважаючи на те, що м’ясо горбуші само по собі достатньо сухе, правильно посолена рибка дуже нагадую сьомгу, ніжну та доволі жирну.
Продовжувати читання Горбуша солена під сьомгу в домашніх умовах – швидко і смачно

Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Горбуша – смачна і, відносно, недорога риба. Красиве червоне м’ясо відрізняється ніжністю, але саме по собі не жирне. Тому, смажена або запечена риба може вийти надмірно сухою. Інша справа солона горбуша. Продовжувати читання Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Як розібрати горбушу на філе – правильно, швидко та просто

Філе горбуші без кісток використовується в багатьох рецептах. Червоне м’ясо риби, відділене від кісток в домашніх умовах запікають та маринують, солять та маринують, смажать та готують з нього начинку для пирогів та іншої випічки. Зараз, за допомогою покроково оформленого рецепту з фото, я спробую детально розповісти і показати вам всі тонкощі того, як розібрати горбушу на філе в домашніх умовах правильно, швидко та просто. Продовжувати читання Як розібрати горбушу на філе – правильно, швидко та просто