Традиційна французька гаряча закуска відома під назвою жульєн, стане ідеальним варіантом для вечері або святкового меню. Страва ніжна, смачна і відмінно урізноманітнює трапезу. Також, грибний жульєн з гливами і куркою ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і салатами. Приготуйте жульен в горщиках рідним або гостям і ви точно не помилитеся у виборі смачною гарячої закуски. Продовжувати читання Грибний жульєн з гливами і куркою в горщиках
Інгредієнт рецептів: Гливи
Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями
Для того щоб насолодитися приємним смаком грибів можна використати два способи: купити їх у магазині або зібрати в лісі власноруч. Другий спосіб, звичайно ж, романтичніший. Навіть з малої кількості глив (або інших грибів), можна приготувати неймовірно смачну страву. Продовжувати читання Смачні смажені гливи з цибулею і спеціями
Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою
Ліниві голубці в духовці, з рисом, грибами і пекінською капустою – це ідеальний рецепт для тих, хто любить цю страву, але не має багато часу на її приготування.
Продовжувати читання Пісні ліниві голубці в духовці – з рисом, грибами і пекінською капустою
Смачний пісний плов з грибами гливами
Більшість переконана в тому, що плов смачний лише з м’ясом. Але існує рецепт пісного плову з грибами, який готується з додаванням великої кількості моркви та цибулі, а замість м’яса використовуються смачні гриби гливи (російською “вешенки”) й повністю розвіює цей міф. Продовжувати читання Смачний пісний плов з грибами гливами