Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді

Яловича печінка –  це чудовий субпродукт, який виходить дуже смачним, якщо його правильно готувати. Тому зараз ми розкажемо рецепт приготування печінки, який допоможе зробити цю страву дійсно смачною.. Продовжувати читання Смачна і м’яка яловича печінка – смажена в особливому маринаді

Домашня гірчиця з порошку і зерен гірчиці – 4 рецепти приготування в домашніх умовах

В наш час гірчиця, як і багато часу перед цим, є одним з найулюбленіших та найпростіших в приготуванні соусів. Завдяки гірчиці будь-яка страва стає більш пікантною і смачною. Крім своїх відмінних смакових якостей, при вживанні її в помірній кількості, гірчиця ще й дуже корисна для організму. Завдяки високому вмісту ефірних масел, вітамінів і мінералів, проста пекуча їстівна приправа підвищує апетит і покращує травлення. Цю популярну приправу можна придбати в магазині, але я, як і багато господинь, вважають за краще робити цей соус в домашніх умовах. Чому я люблю готувати її вдома? Продовжувати читання Домашня гірчиця з порошку і зерен гірчиці – 4 рецепти приготування в домашніх умовах