Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами – смачна і проста в приготуванні страва з відмінною і збалансованою начинкою. Як видно з назви, в гарячій закусці присутні і м’ясо, і овочі, і ароматні грибочки. Цього разу я готую з печерицями, але їх сміливо можна замінити гливами або будь-якими іншими грибами. Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну запечену страву до святкової вечері і результат точно вас порадує! Продовжувати читання Запечений в духовці гарбуз фарширований м’ясом і грибами

Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді

Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром – смачна традиційна страва, яка точно сподобається любителям хрумкого тіста та м’ясних і сирних начинок. Продовжувати читання Грецькі чебуреки з м’ясом і сиром на сковороді

Помідори з начинкою з фаршу та рису в духовці

Фарш є, а от ідей для приготування немає.  Знайома ситуація, вірно? Рецептів страв з фаршу безліч! М’ясо завжди чудово поєднується з овочами, адже саме вони роблять страву соковитою та духмяною.  Продовжувати читання Помідори з начинкою з фаршу та рису в духовці

Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Жодна з господинь не відмовиться мати в записнику простий рецепт смачних домашніх дріжджових пиріжків із м’ясом. Продовжувати читання Дріжджові смажені пиріжки з фаршем на сковороді

Як ліпити манти красиво й правильно – покрокове фото

Багато господинь, які готують манти самостійно, не знають як ліпити їх, щоб це було красиво й правильно. Тому неодмінно потрібно ознайомитись із покроковими порадами з фото. Продовжувати читання Як ліпити манти красиво й правильно – покрокове фото

Бюджетна лазанья з млинців – з фаршем, сиром і помідорами

У моїй родині млинці полюбляють буквально всі. Тому, зазвичай, я печу їх великими стопками, які вмить розлітаються ще гарячими. Зрідка залишається декілька млинців, які на другий день вже ніхто не хоче їсти. Щоб не викидати випічку, я пристосувалася готувати з холодних вчорашніх млинців смачні рулети, млинцеві пироги та оригінальні торти. Сьогодні хочу представити на кулінарний суд один із своїх рецептів нашого фірмового млинцевого пирога, який ми називаємо бюджетна лазанья з млинців з м’ясним фаршем, томатами та сиром. Продовжувати читання Бюджетна лазанья з млинців – з фаршем, сиром і помідорами

Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем 

Спрінг-роли – це фаршировані млинці, зроблені з рисового паперу. До нього загортають різні начинки: м’ясні, овочеві, грибні, сирні, рибні, зроблені з інших морепродуктів, рисової локшини та, навіть, з фруктів. Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем – це типова страва у в’єтнамській, китайській, японській та індонезійській кухнях. Відмінності містяться лише у деяких традиціях приготування. За своїми смаковими якостями і зовнішнім виглядом спрінг-роли схожі на фаршировані млинці. Їх їдять холодними або обсмажують у фритюрі. Мова сьогодні піде про в’єтнамські рисові млинці або, як їх ще називають, в’єтнамські ковбаски. Продовжувати читання Спрінг-роли з рисового паперу з фаршем і часниковим соусом або в’єтнамські млинці нем