Оригінальний, смачний та красивий відкритий пиріг Соти чи то Стільники – смачне частування, яке навряд хтось захоче готувати без особливого приводу, адже, приготування вимагає зусиль та часу. А ось для святкового застілля – це відмінний варіант частування. Начинку для пирога можна брати будь-яку за смаком: м’ясну чи овочеву, з грибами, з сиром чи навіть з зеленню та яйцями. Продовжувати читання Закусочний пиріг Соти чи то Стільники – оригінальне частування на вечірку або фуршет
Інгредієнт рецептів: Дріжджі
Домашній вівсяний хліб в духовці
В моїй родині дуже люблять поласувати свіжим та запашним домашнім хлібом. Тому, я намагаюся якомога частіше готувати його, постійно випробовуючи нові рецепти. От і сьогодні хочу запропонувати господиням разом зі мною приготувати не просто смачний, а ще й корисний хліб на воді з вівсяними пластівцями. Продовжувати читання Домашній вівсяний хліб в духовці
Сирні пончики на дріжджах з начинкою з повидла – пишні та смачні
Хто з ласунів зможе відмовитися від апетитних, рум’яних та пухких сирних пончиків? Особливо, якщо всередині цих ніжних пампушків чи то пампухів знаходиться солодка начинка – ароматне яблучне повидло. Запрошую всіх приготувати разом зі мною та скуштувати сирні пончики на дріжджах з начинкою з повидла – ці неймовірно смачні домашні ласощі. Продовжувати читання Сирні пончики на дріжджах з начинкою з повидла – пишні та смачні
Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці
З початком літнього сезону та появою в продажі перших соковитих ягід я частенько балую своїх рідних смачною домашньою випічкою з ароматною полуницею. Особливо полюбляють в нашій родині пухкі та ароматні дріжджові пиріжки з полуницею спечені в духовці. Як приготувати полуничну здобу розповість мій покроково оформлений рецепт з фото. Продовжувати читання Смачні дріжджові пиріжки з полуницею в духовці
Італійська піца Стромболі – піца-рулет
Історія виникнення рецепту піци Стромболі досить цікава. Вважається, що він був заснований в Сполучених Штатах Америки італійськими мігрантами. Назва страви, ймовірно, походить від італійського острова Стромболі. Проте в США рецепт набув розголосу після виходу в 1950 році на екрани фільму “Стромболі”. Вперше страва була приготована в ресторані в місті Спокан, штат Вашингтон, США. Продовжувати читання Італійська піца Стромболі – піца-рулет
Швидкі духові пиріжки з вишнею на сухих дріжджах
Сьогодні будемо готувати пиріжки з вишнею у духовці. Ця випічка така ніжна, що у прямому сенсі тане в роті. Для начинки можна брати вишню як з кісточками, так і без. Це ролі не грає. Так само не обов’язково використовувати свіжі вишні. Нам підійде й заморожена, або ж консервована вишня. Продовжувати читання Швидкі духові пиріжки з вишнею на сухих дріжджах
Вегетаріанська паска на сметані і молоці – без яєць
Перед світлим Великоднім святом господині завжди хочуть порадувати своїх домашніх та гостей смачними, пишними та свіжими домашніми пасками. Дехто постійно використовує ще рецепти бабусі, інші полюбляють експериментувати та шукають нові рецепти випічки. Та у всіх рецептах пасок для свята містяться яйця. Продовжувати читання Вегетаріанська паска на сметані і молоці – без яєць
Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі
Солодка та багата Царська паска на великодньому столі вразить усіх: Ваших домашніх та запрошених гостей. І не потрібно боятися, що у Вас не вистачить кулінарного хисту. Продовжувати читання Здобна паска на вершках і жовтках – смачна Царська паска на опарі
Італійський хліб з оливками і гострим перцем
Італійська кухня вражає різноманіттям хлібних виробів. Вони дивують не лише зовнішнім виглядом, а й нереальним смаком. Чи знали ви, скільки налічують видів італійського хліба? Більше 20! Зазвичай італійці купують його в пекарнях чи магазинах, проте є рецепти для приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Італійський хліб з оливками і гострим перцем
Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер
А чи знаєте ви, що у скандинавів є прекрасна передріздвяна традиція — випікання ароматних і смачних шафранових булочок у вигляді равлика? Вони виходять надзвичайно ніжними та смачними, а кардамон та шафран роблять цю випічку неймовірно ароматною. Продовжувати читання Шведські булочки з кардамоном і шафраном – різдвяні булочки люсекаттер