Сьогодні хочу розповісти Вам простий рецепт, як зробити оригінальні та смачні прикраси для торта або пирога в домашніх умовах. Це дуже легко, потрібно лише трохи вільного часу та бажання творити. Продовжувати читання Рецепт троянди з яблук як прикраса пирога або торта
Інгредієнт рецептів: Чорниця
Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками
Сьогодні я вирішила приготувати дуже смачне домашнє чорничне морозиво з вершків. Оформила та подавала цей холодний десерт на стіл на шоколадному блюдці. Додатковий декор – фіалки та фіалковий цукор. І вершкове морозиво з чорницею, і шоколадний декор-тарілочки кожний з вас зможе легко і просто зробити вдома своїми руками. Цим прекрасним вершковим десертом можна завершити гарне святкове застілля. Продовжувати читання Домашнє чорничне морозиво з вершків – десерт на шоколадному блюдці з фіалками
Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Любите несподівані смакові поєднання і солодкі експерименти на вашій кухні?Тоді, обов’язково здивуйте своїх домочадців цим шикарним десертом. Приготуйте простий і смачний чорничний муссовий торт з ароматним желейним прошарком з шматочками карамелізованих груш, найніжнішим масляним мигдальним бісквітом і шоколадною глазур’ю. Вишукано-ніжний смак десерту і велика кількість повітряного чорничного мусу підкорить серце навіть ласунів. Продовжувати читання Чорничний мусовий торт з грушевим желейним прошарком і шоколадною глазур’ю
Білковий мус з чорницею для торта – смачний крем з вершками та желатином
Дуже смачні і ніжні мусові торти та десерти зараз на піку популярності. Вони поступово витісняють звичні нам з дитинства прості заварні, листкові та бісквітні тістечка. Хочете здивувати гостей своїми кулінарними здібностями? Скористайтесь модною тенденцією і приготуйте замість звичайного традиційного крему ніжний чорничний мус для торта. Чому з ягід обрана саме чорниця? Вона має приголомшливий смак, переносить заморозку без втрати своїх якостей і відмінно поєднується з різними видами коржів. Продовжувати читання Білковий мус з чорницею для торта – смачний крем з вершками та желатином