Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

Смачний гречаний суп із м’ясом на яловичому бульйоні

Майже кожен знає – перші страви корисні для здоров’я, але прикро, що не всім вдається дивувати своїх рідних щоденним розмаїттям супів. Продовжувати читання Смачний гречаний суп із м’ясом на яловичому бульйоні

Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний

Буряк – це корисний коренеплід, який має на організм тільки позитивний вплив. Він рятує від анемії, авітамінозу, а також допомагає печінці краще функціонувати. Продовжувати читання Найсмачніший буряк по-корейськи – особливо ароматний

Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні

Малосольні огірки Добові, засолені з часником, зеленню і ягодами ялівця, стануть ідеальним овочевим доповненням до столу, що можна приготувати у будь-яку пору року. Продовжувати читання Швидкі малосольні огірки Добові – хрусткі та дуже смачні