Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем

Сьогодні пропоную домашнім кондитерам приготувати разом зі мною дуже-дуже-дуже смачний багатошаровий бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками (горіховою та грушевою). Всі частини десерту з’єднує воєдино ніжний крем-мус. А ще, мій покроково оформлений рецепт з фото докладно продемонструє як правильно нанести на один десерт два різних покриття: велюр і дзеркальну глазур (гляссаж). Остаточно оформити такий мусовий торт кожна господиня може в залежності від того, для якого торжества його зроблено: на день народження, день ангела, день закоханих, Новий рік, Різдво чи то будь-який інший привід. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам у домашніх умовах зробити все смачно, красиво і незвично. Продовжувати читання Бісквітний торт з мусовим кремом та двома начинками, покритий велюром і гляссажем