Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

У італійській кухні є страви, назви яких викликає хвилювання у гурманів. Насправді ж, за екзотичними назвами «паелья» чи «лазанья» приховуються дуже прості, як по технології приготування, так і по складу продуктів, страви. Можливо, для створення цих кулінарних шедеврів використовуються трохи незвичні для нас кухарські прийоми, однак, приготувати таку страву в домашніх умовах під силу будь-якій господині. Продовжувати читання Домашня лазанья з фаршем і соусом бешамель

Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Соус болоньєзе – це італійська страва, яка, насправді, готується набагато легше, ніж може здатися на  перший погляд. Для італійців цей соус є повсякденним, бо його легко зробити. Тому  ми зараз поділимося з вами рецептом страви. Продовжувати читання Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Запечені курячі стегна в духовці у фользі

Запечені стегна в фользі – це дуже простий, швидкий та смачний рецепт приготування курячого м’яса. А оскільки ці стегенця запікаються в вині, вони вийдуть дійсно божественними. Продовжувати читання Запечені курячі стегна в духовці у фользі