Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска
Інгредієнт рецептів: Червоне сухе вино
Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею
Глінтвейн є надзвичайно популярним зимовим напоєм у країнах Європи. Перші рецепти були відомі ще в Стародавньому Римі. Цей ароматний напій не лише чудово підіймає настрій, а й має цілющі властивості. Глінтвейн допомагає протистояти інфекціям та вірусам, сприяє швидшому видужанню та підвищенню імунітету. Проте не рекомендую ним зловживати 🙂 Продовжувати читання Домашній глінтвейн з червоного вина з грушею, апельсином і корицею
Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини
А ви знали, що яйце пашот з вдало підібраним гарніром може перетворитися на справжній кулінарний шедевр? Продовжувати читання Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини
Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів
Уміти правильно й смачно готувати ароматну гарячу м’ясну страву, таку як бефстроганов з яловичини з підливою, варто кожній кулінарці.
Продовжувати читання Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів