Террін з печінки

Холодна закуска з печінки під назвою террін вельми популярна в італійській кухні. Їх готують з різних видів м’яса і риби, додаючи в фарш різноманітні спеції та запікаючи в духовці. Тут, розглянемо рецепт приготування террін з печінки.

Продовжувати читання Террін з печінки

Печінка по-італійськи

Запечена в духовці з помідорами і сиром печінка – смачна страва, яку легко і досить швидко можна приготувати. Цей простий рецепт печінки по-італійськи знадобиться господиням як для повсякденного харчування, так і при підготовці до свята.

Продовжувати читання Печінка по-італійськи

Вершковий суп із шпинатом і фрикадельками – смачна перша страва

В якості базової дієтичної першої страви обіднього меню чи легкого вечірнього перекусу можна приготувати ніжний, легкий та смачний вершковий суп з курячими фрикадельками та шпинатом. Страва проста, ситна та достатньо швидка в приготуванні. Склад інгредієнтів можна міняти у відповідності до власних смакових вподобань, використовуючи інші види м’яса (бажано нежирного) чи додаючи інші коріння замість картоплі.
Продовжувати читання Вершковий суп із шпинатом і фрикадельками – смачна перша страва