Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Страва виходить смачною і дуже ароматною. Продовжувати читання Фарширована курка з яблуками в духовці – запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді

Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Суп мінестроне – один з найпопулярніших італійських супів.  Готується він на м’ясному бульйоні з додаванням квасолі, картоплі та інших овочів.  Іноді у мінестроне додають різноманітні сезонні овочі та біле вино й обов’язково прикрашають твердим тертим сиром.  У класичному варіанті це пармезан. Продовжувати читання Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Я обожнюю готувати і завжди шукаю нові цікаві рецепти.  Моє нещодавнє відкриття – «Шотландський м’ясний рулет з яйцем під грибним соусом».  Не знаю, чи дійсно ця страва має шотландське коріння, проте рецепт мені сподобався. Продовжувати читання Шотландський м’ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Куряче філе – досить популярний продукт, який знайдеться чи не в кожному холодильнику.  Іноді так хочеться поласувати ніжною та соковитою курочкою!  Але як посмажити філе так, щоб воно вийшло просто бездоганним? Продовжувати читання Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Картопляна бабка по-білоруськи – з ковбасками і сметаною

Картопляну бабку по-білоруськи готую дуже часто з декількох причин. По-перше, коли хочу здивувати своїх друзів з ближнього і далекого зарубіжжя чудовим національним блюдом. Продовжувати читання Картопляна бабка по-білоруськи – з ковбасками і сметаною

Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Бездріжджовий хліб з кунжутом та насінням гарбуза – це дуже корисна випічка, яка ще і чудово смакує. Продовжувати читання Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Корейка теляча на кістці, запечена в духовці

Ніжне каре теляти є однією з найсмачніших частин телячого м’яса. Такою телятиною на кістці, зазвичай, можна посмакувати в дорогому ресторані. Проте, дбайливі господині навчилися готувати ніжну та смачну телячу корейку запечену в духовці самостійно.
Продовжувати читання Корейка теляча на кістці, запечена в духовці

Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахіні

Курка під маринадом з пасти тахіні швидко та легко запікається в духовці. Для її приготування треба мінімум інгредієнтів, а смак виходить просто божественний. Продовжувати читання Смачна курка в духовці під маринадом з пасти тахіні

Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

Куряча грудка – відмінний харчовий продукт: корисний, доступний та поживний. Але все ж курятина, як і більшість корисних продуктів, на смак, погодьтеся, так собі… А якщо вже казати відверто, смаку в неї практично ніякого, та й за структурою м’ясо досить сухе та волокнисте.
Продовжувати читання Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром

Традиційно боккончіні – італійською Bocconcini – це невеликі, розміром з волоський горіх, сирні кульки з моцарелли, які зберігаються у сироватці. Але сьогодні я пропоную інший італійський рецепт – м’ясні боккончіні в соусі з томатів. Це такі невеличкі круглі рулетики, в яких шматочки сиру загорнуті у відбите м’ясо і сформовані у вигляді кульок. За схожість з сирними кульками італійці цю страву також називають боккончіні, а ми ж назвемо її по-простому – смажені м’ясні кульки, фаршировані сиром та тушковані у томатному соусі.

Продовжувати читання М’ясні боккончіні в соусі з помідорів – смачні м’ясні кульки з сиром