Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому

Ароматна і соковита свиняча корейка з овочами – це шикарна м’ясна страва, яка буде доречною на кожному святковому столі. Свинина за моїм рецептом виходить ніжною, м’якою, з пікантною гострою скоринкою і підсмаженими бочками. Продовжувати читання Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому

Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Складно, навіть, уявити наваристий український борщ без ароматних та м’яких часникових пампушок на додачу. Кращим доповненням можуть бути лише бурякові пампушки з часником спечені у духовці, які ми сьогодні і будемо готувати. Пропоную всім кулінаркам приєднатися до мене та скористатись цим докладним фото-рецептом для приготування пікантної закуски до борщу. Продовжувати читання Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Майже кожен день перед господинями постає питання: «Що смачненького приготувати на обід? Щоб і швидко, і ситно?» На такий випадок пропоную свій улюблений варіант – рисовий суп з фрикадельками, приготований в мультиварці. Страва виходить наваристою, з насиченим смаком. Запропонований рецепт дуже простий в реалізації, до того ж, можна прискорити приготування супу за допомогою мультиварки. Продовжувати читання Смачний рисовий суп з фрикадельками в мультиварці

Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Домашня куряча шинка в мультиварці

Домашня шинка – це не тільки смачно, а ще і стовідсотково безпечно. Тому, якщо ви любите цю закуску – пропонуємо рецепт в мультиварці. Продовжувати читання Домашня куряча шинка в мультиварці

Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри

З лавашу можна робити різні смачні страви, навіть рулет з овочевою ікрою. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі – це смачна універсальна страва, яку можна подати навіть до святкового столу. Продовжувати читання Домашні голубці зі свинячим фаршем і рисом в томатному соусі

Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою. Продовжувати читання Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Найсмачніший рататуй з баклажанів

Рататуй – це французька страва, що з’явилася в Провансі. Пропонуємо простий рецепт його приготування. Тим, хто хоче зробити гостру страву, рекомендуємо додати червоний перець. Продовжувати читання Найсмачніший рататуй з баклажанів