Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком

Щі – це досить популярна страва, але далеко не всі знають, про нюанси її приготування. Тому зараз ми розкажемо про те, як приготувати дійсно наваристу і смачну першу страву. Продовжувати читання Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком

Бульйон м’ясний з манною крупою

Румунські супи примітні тим, що готуються на основі м’ясних бульйонів і різних каш. Пропонований рецепт дає можливість приготувати першу страву на основі заздалегідь звареного курячого бульйону і манної крупи.
Продовжувати читання Бульйон м’ясний з манною крупою

Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи

Смачний суп з галушками можна приготувати за різними рецептами. Ми пропонуємо приготувати одну з перших страв румунської кухні: дієтичний, ситний і ніжний курячий суп з рисовими галушками. Рецепт цієї страви дуже простий.

Продовжувати читання Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи

Суп яєчний по-римськи

Суп з яйцем по-римськи готується дуже просто. Рецепт цього італійського супу, по суті, форма подачі м’ясного бульйону. Виходить оригінально і дуже смачно.

Продовжувати читання Суп яєчний по-римськи

Макарони – Паста Аскіутта

Паста Аскіутта, це, по суті, макарони з шинкою в томатному соусі. В італійській кухні прийнято відварені макарони (по італійськи – пасту) відразу з’єднувати з окремо приготовленим соусом і тертим сиром, найчастіше, піддаючи ще раз нетривалої тепловій обробці. Рецепт приготування пасти Аскуітта в домашніх умовах гранично простий.

Продовжувати читання Макарони – Паста Аскіутта

Різотто з овочів

Різотто з овочів – ситна і корисна страва з рису, яка, нарівні з піцою або спагетті, служить візитівкою італійської кухні. Цей рецепт приготування не містить звичних для цієї страви м’яса, риби або інших морепродуктів. Тут тільки рис і овочі.

Продовжувати читання Різотто з овочів

Баранина мадера-стю

Тушкована баранина з картоплею, овочами і вином в англійській кухні називається коротко – баранина мадера-стю. Від звичного для нас рагу, її відрізняє, хіба що, мадера. Як смачно приготувати таку екзотичну страву нам повідає цей рецепт.

Продовжувати читання Баранина мадера-стю

Рецепт млинцевого пирога з м’ясом – приготування млинців, начинки і випічка пирога

Зі звичайних тонких прісних млинців і ситної м’ясної начинки можна приготувати дуже смачний і ситний млинцевий пиріг. Смак відвареного м’яса вдало доповнюють дрібно нарізані варені яйця. Продовжувати читання Рецепт млинцевого пирога з м’ясом – приготування млинців, начинки і випічка пирога

Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею

Важко знайти людину, якій би не сподобалися татарські пиріжки трикутної форми з начинкою із м’яса та картоплі. Їх називають ечпочмакі або ічпічмакі чи то учпучмакі. У випічки не тільки багато назв, так само багато є варіантів приготування цих смачних конвертиків. Продовжувати читання Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею