Щі – це досить популярна страва, але далеко не всі знають, про нюанси її приготування. Тому зараз ми розкажемо про те, як приготувати дійсно наваристу і смачну першу страву. Продовжувати читання Щі зі свіжої капусти з консервованим горошком
Інгредієнт рецептів: Бульйон
Бульйон м’ясний з манною крупою
Румунські супи примітні тим, що готуються на основі м’ясних бульйонів і різних каш. Пропонований рецепт дає можливість приготувати першу страву на основі заздалегідь звареного курячого бульйону і манної крупи.
Продовжувати читання Бульйон м’ясний з манною крупою
Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи
Смачний суп з галушками можна приготувати за різними рецептами. Ми пропонуємо приготувати одну з перших страв румунської кухні: дієтичний, ситний і ніжний курячий суп з рисовими галушками. Рецепт цієї страви дуже простий.
Продовжувати читання Смачний рецепт супу з галушками з рису по-румунськи
Суп яєчний по-римськи
Суп з яйцем по-римськи готується дуже просто. Рецепт цього італійського супу, по суті, форма подачі м’ясного бульйону. Виходить оригінально і дуже смачно.
Макарони – Паста Аскіутта
Паста Аскіутта, це, по суті, макарони з шинкою в томатному соусі. В італійській кухні прийнято відварені макарони (по італійськи – пасту) відразу з’єднувати з окремо приготовленим соусом і тертим сиром, найчастіше, піддаючи ще раз нетривалої тепловій обробці. Рецепт приготування пасти Аскуітта в домашніх умовах гранично простий.
Різотто з овочів
Різотто з овочів – ситна і корисна страва з рису, яка, нарівні з піцою або спагетті, служить візитівкою італійської кухні. Цей рецепт приготування не містить звичних для цієї страви м’яса, риби або інших морепродуктів. Тут тільки рис і овочі.
Баранина мадера-стю
Рецепт млинцевого пирога з м’ясом – приготування млинців, начинки і випічка пирога
Зі звичайних тонких прісних млинців і ситної м’ясної начинки можна приготувати дуже смачний і ситний млинцевий пиріг. Смак відвареного м’яса вдало доповнюють дрібно нарізані варені яйця. Продовжувати читання Рецепт млинцевого пирога з м’ясом – приготування млинців, начинки і випічка пирога
Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею
Важко знайти людину, якій би не сподобалися татарські пиріжки трикутної форми з начинкою із м’яса та картоплі. Їх називають ечпочмакі або ічпічмакі чи то учпучмакі. У випічки не тільки багато назв, так само багато є варіантів приготування цих смачних конвертиків. Продовжувати читання Ечпочмак на кефірі чи сметані – трикутні пиріжки з м’ясом і картоплею