Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

По сьогоднішній день пам’ятаю, як була ще дитиною і з великим задоволенням їла у бабусиній затишній хатині неймовірно смачний, наваристий та запашний червоний борщ. З того часу я перепробувала багато варіантів цієї гарячої першої страви, та вони не смакували, як той, бабусин борщик. Приготувати традиційний червоний борщ не складно. Продовжувати читання Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Цьому делікатесному та ніжному супу-пюре з гарбуза, вершків та курячого м’яса мої рідні дали ласкаву назву — «Золотистий». Суп дуже корисний, адже гарбуз вважається чемпіоном по вмісту необхідних організму речовин, тому відмінно підходить для дієтичного та дитячого харчування. Продовжувати читання Гарбузовий суп-пюре з вершками і м’ясом курки “Золотистий”

Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Приготувати смачний та яскравий суп-пюре з гарбуза з фрикадельками мене надихнуло те, що осіння пора вже поступається зимі, на вулиці стає сумно, зникають кольорові фарби. Щоб підняти настрій та наситити організм корисною гарбузовою стравою, сьогодні я зварю цей дуже ніжний та сонячний суп-пюре. Продовжувати читання Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Домашні грузинські ковбаски купати – це дуже смачно. До того ж, ви завжди знаєте, що точно не поклали в них нічого шкідливого, як це могли зробити на виробництві. Продовжувати читання Домашні ковбаски-купати в кишці на м’ясорубці

Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Коли кажуть «бефстроганов», я одразу уявляю м’ясо, протушковане в сметанному соусі. Але виявляється, що цю традиційну страву можна приготувати по-іншому, не використовуючи сметани та томату. А краще до м’яса зробити підливу з овочів та лимону, вірніше, з цедрою лимону. Продовжувати читання Смачний бефстроганов з яловичини, без сметани і томатної пасти

Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Уміти правильно й смачно готувати ароматну гарячу м’ясну страву, таку як бефстроганов з яловичини з підливою, варто кожній кулінарці.

Продовжувати читання Бефстроганов із яловичини з підливою з червоного вина та овочів

Пампушки в духовці з м’ясом і грибами – оригінальна страва

У німецькій кухні є незвичайний рецепт простих в приготуванні й дуже смачних пампушок у духовці з м’ясом і грибами. Продовжувати читання Пампушки в духовці з м’ясом і грибами – оригінальна страва

Лазанья з куркою та баклажанами

Лазанья є найпопулярнішою стравою італійської кухні. Українцям відомий один з найбільш поширених способів її приготування: з куркою та баклажанами. Продовжувати читання Лазанья з куркою та баклажанами