Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Якщо вам подобаються смачні хрусткі чебуреки, самостійно приготовлені в домашніх умовах, то сьогодні презентую простий рецепт як правильно замісити найкраще, дивовижно смачне тісто для чебуреків на горілці. Продовжувати читання Хрустке тісто для чебуреків з горілкою – правильний рецепт тіста для чебуреків

Домашні сосиски в тісті як в дитинстві – легко і просто

Дзвінок на перерву … шкільна їдальня … сьогодні в меню не банальні макарони з підливою і не холодна каша з котлетами. Сьогодні – улюблена страва шкільних сніданків всіх часів – сосиска в тісті! Продовжувати читання Домашні сосиски в тісті як в дитинстві – легко і просто

Солодкі чебуреки з сиром – смачні, хрусткі, з бульбашками

Домашні чебуреки – відмінний варіант для втамування голоду! Правда, ми звикли пригощатися чебуреками з м’ясною начинкою, але можна ж і змінити звичку. Наприклад, сьогодні в нашій кулінарній варіації в якості начинки використовується сир, змішаний з цукром. Продовжувати читання Солодкі чебуреки з сиром – смачні, хрусткі, з бульбашками

Котлети з яловичини з картоплею – смачні, ситні, економні м’ясні котлети

М’ясо яловичини – чудовий гастрономічний продукт, який може послужити чудовою основою для ситних домашніх котлеток. Прокрутимо на м’ясорубці відповідний шматок яловичини, доповнимо його подрібненої картоплею, цибулею і спеціями і будемо смажити смачну страву! Продовжувати читання Котлети з яловичини з картоплею – смачні, ситні, економні м’ясні котлети

Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Хіба можуть зрівнятися домашні смачні пельмені і вареники з покупними !? Краще трохи витратити свого часу і наліпити їх самостійно – руками або з використанням спеціальних пристосувань для ліплення даних виробів. Замісити еластичне і смачне тісто можна за різними рецептами. Продовжувати читання Заварне тісто на пельмені без яєць – смачне та еластичне

Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Візьміть на озброєння цей простий в реалізації рецепт замісу тіста, яке стане в нагоді вам для ліплення вареників як у звичайні дні, так і у дні посту. Основа нашого тіста, втім, як і будь-якого іншого, це пшеничне борошно та сіль. В якості «рідкого» інгредієнта візьмемо окріп в поєднанні з  рослинною олією, що зробить тісто більш еластичним. Продовжувати читання Пісне заварне тісто для вареників на окропі і рослинній олії – смачне та еластичне

Пиріг з дитячої суміші до чаю – смачний, швидкий і простий

Сьогодні хочу запропонувати простий рецепт смачного пирога, який готується на основі дитячого харчування – сухої молочної суміші. Цей варіант випічки найкраще підійде молодим матусям, адже, головний компонент тіста обов’язково знайдеться у низ на кухні. Немовлята ростуть дуже швидко і молочні суміші часто залишаються невикористаними. Продовжувати читання Пиріг з дитячої суміші до чаю – смачний, швидкий і простий

Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром

Якщо у вас під час приготування пиріжків залишилася порція дріжджового тіста, то можна зробити з нього смачну домашню піцу. А ще, залишки готового тіста можна розділити на порційні шматочки та заморозити для подальшого використання. При слушній нагоді його треба просто розморозити та побалувати рідних свіженькою піцою. Продовжувати читання Домашня піца з готового дріжджового тіста з ковбасою, помідорами і мармуровим сиром

Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Складно, навіть, уявити наваристий український борщ без ароматних та м’яких часникових пампушок на додачу. Кращим доповненням можуть бути лише бурякові пампушки з часником спечені у духовці, які ми сьогодні і будемо готувати. Пропоную всім кулінаркам приєднатися до мене та скористатись цим докладним фото-рецептом для приготування пікантної закуски до борщу. Продовжувати читання Красиві та смачні бурякові пампушки з часником до борщу

Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді