Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню на сковороді

Щоб почастувати рідних смачними та корисними коржиками, достатньо лише замісити прісне бездріжджове тісто з цільнозернового борошна, додати трохи свіжої зелені та обсмажити вироби на сковороді. Робиться це вельми просто та швидко. Приготувати на власній кухні ці корисні прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню вам допоможе мій рецепт з покроково зробленими фото. Продовжувати читання Прісні коржики з зеленою цибулею та зеленню на сковороді

Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Бездріжджовий хліб з кунжутом та насінням гарбуза – це дуже корисна випічка, яка ще і чудово смакує. Продовжувати читання Домашній бездріжджовий хліб з кунжутом, гарбузовим насінням та прянощами

Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Далеко не таємниця, що домашній хліб набагато корисніший. Тільки з чисто пшеничного борошна, навряд чи, такий вдасться спекти. Пропоную навчитися робити справжній домашній хліб, від якого не постраждає фігура. Найбільш приємною новиною буде те, що такий хліб не потрібно замішувати та випікати у духовці. За вас все зробить хлібопічка! Продовжувати читання Цільнозерновий пшенично-житній хліб в хлібопічці – домашній сільський хліб

Чапаті – індійські листкові прісні коржі

Індійські прісні коржі чапаті – це оригінальний аналог хліба, який допоможе урізноманітнити ваше меню. Чапаті подають з медом, сиром, молоком. Продовжувати читання Чапаті – індійські листкові прісні коржі