Теплий салат з картоплею і грибами по-селянськи стане хорошим доповненням до м’ясних чи рибних основних страв. Хоча його сміливо можна приготувати як самостійну страву, наприклад, до вечері. Продовжувати читання Теплий салат з картоплею і грибами – сільський салат
Інгредієнт рецептів: Болгарський перець
Салат з черрі та сиром, яйцем і корейською морквою – простий і смачний
Простий в приготуванні салат з черрі та сиром, яйцем і корейською морквою стане прекрасним доповненням до обіднього меню в якості закусочної страви. Продовжувати читання Салат з черрі та сиром, яйцем і корейською морквою – простий і смачний
Болгарський перець фарширований м’ясом і кабачками – незвичайний рецепт
Одна з найпопулярніших страв, яка реалізується з таких інгредієнтів як солодкий болгарський перець і фарш – це, як можна здогадатися, фарширований перець. Продовжувати читання Болгарський перець фарширований м’ясом і кабачками – незвичайний рецепт
Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем
Повноцінний комплексний обід, як правило, в себе включає таке блюдо як салат. Величезна кількість рецептів дозволяє готувати оригінальні і смачні обіди, практично, кожен день, не повторюючись. Продовжувати читання Картопляний салат з корейською морквою і ковбасою, яйцями і болгарським перцем
Слоєний салат з печерицями консервованими і сиром – простий і смачний
Намічається святкова вечірка з невеликою кількістю запрошених або просто вечеря на двох? Якщо плануєте включити в меню салатну страву, то рекомендуємо зробити святковий салат в келихах, а саме – багатошаровий салат з печерицями консервованими і сиром. Продовжувати читання Слоєний салат з печерицями консервованими і сиром – простий і смачний
Томатний суп з фрикадельками і картоплею – перша страва угорської кухні
Угорський томатний суп з фрикадельками і картоплею здивує пікантністю, простим набором інгредієнтів і приємним часниковим присмаком. Це перша страва відмінно поєднується з часниковими пампушками-булочками і багатьма іншими видами несолодкої випічки з грибною, капустяної або картопляної начинками. Продовжувати читання Томатний суп з фрикадельками і картоплею – перша страва угорської кухні
Смажена картопля з опеньками на сковороді – смачна пісна страва
Існує всім відомий гастрономічний факт про те, що картопля чудово поєднується з грибами. Наше кулінарна пропозицію сьогодні – смажена картопля з опеньками. Опеньки – дуже популярні лісові та лугові гриби. Продовжувати читання Смажена картопля з опеньками на сковороді – смачна пісна страва
Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне
Овочеве рагу з грибами і баклажанами – страва, основною гастрономічною перевагою якої є простота приготування і привабливий смаковий склад вхідних інгредієнтів. Особливо доречною така овочева страва з грибами буде в сезон їх дозрівання, тобто, восени. Продовжувати читання Овочеве рагу з грибами і баклажанами – просте і смачне
Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами
Запечені в духовці фаршировані перці по-грузинськи мають начинку без рису. Тільки м’ясо, ароматна селера і, звичайно ж, горіхи. Це смачна і проста в приготуванні гаряча закуска, яка буде доречна на будь-якому святі. Ароматна м’ясна друга страва відмінно доповнить овочеві, злакові та інші м’ясні закуски. Продовжувати читання Запечені фаршировані перці по-грузинськи – з м’ясом, селерою і горіхами
Густа м’ясна підлива зі свинини з томатною пастою – до макаронів, картоплі та інших гарнірів
Такий сорт м’яса як свинина – частий і необхідний гастрономічний продукт на кухні у багатьох господинь. Відмінні кухарські і смакові якості дозволяють робити з неї безліч різноманітних страв, серед яких зустрічаються і наваристі супи, і ситні другі страви, і закуски, і навіть випічка. Продовжувати читання Густа м’ясна підлива зі свинини з томатною пастою – до макаронів, картоплі та інших гарнірів