Гарбузовий пиріг з горіхами і медом – смачний осінній десерт

Сьогодні я пропоную вам спробувати приготувати яскравий, соковитий і ароматний відкритий пісочний пиріг з начинкою iз гарбуза та горіхів. Цей яскравий та смачний гарбузовий пиріг з горіхами і медом своїм ароматом наповнить ваш будинок не тільки звабливим ароматом, але і теплим затишком. Така яскрава та смачна медова випічка з гарбуза, неодмінно, збере всіх рідних за одним столом. Продовжувати читання Гарбузовий пиріг з горіхами і медом – смачний осінній десерт

Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників

Так звана королівська глазур чи то королівський айсінг (англ. Royal Icing) використовують, зазвичай, для виготовлення прикрас для тортів, десертів, для оформлення пасок та для розпису пряників.  Продовжувати читання Білкова королівська глазур – королівський айсінг для розпису пряників

Здобна паска з родзинками на жовтках та молоці

Сьогодні хочу розповісти як спекти здобну паску з родзинками на жовтках та молоці за рецептом, що дістався мені від бабці. Правда я для себе осучаснила процес замішування тіста. Продовжувати читання Здобна паска з родзинками на жовтках та молоці

Желатинова помадка для паски яка не кришиться – з білків та цукру з маслом

Є безліч рецептів білкової глазурі та помадок для покриття і прикраси пасок. Я пропоную свій улюблений та роками перевірений рецепт желатинової помадки на білках. Користуюсь ним вже багато років. Продовжувати читання Желатинова помадка для паски яка не кришиться – з білків та цукру з маслом

Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками

Готувати такий білковий заварний крем для прикраси торта не так вже й складно. Зауважу, що він прекрасно тримає пишну форму, їм зручно прикрашати торти і тістечка. Продовжувати читання Білковий заварний крем для прикраси торта – з маслом і вершками