Різдвяний будиночок з пряників із сирного тіста робимо своїми руками

Традиційна новорічно-різдвяна випічка створює особливу атмосферу та дарує відчуття свята дорослим та малечі. Для дітлахів це, взагалі, чарівне диво. Саме для створення цієї особливої атмосфери в нашій родині заведено випікати на Різдво смачний пряниковий будиночок. При чому, в процесі випікання смачної святкової прикраси діти обов’язково беруть безпосередню участь. Продовжувати читання Різдвяний будиночок з пряників із сирного тіста робимо своїми руками

Домашнє тістечко безе з горіхами та сухофруктами в духовці

Займатися випічкою в осінню холодну пору – це дуже приємне задоволення. Особливо, радує аромат солодкої випічки, який наповнює всю оселю духмяним теплом. Продовжувати читання Домашнє тістечко безе з горіхами та сухофруктами в духовці

Ванільні кекси з масляним кремом зверху – смачно, оригінально, красиво

Смачні ванільні кекси з кремом зверху – це для багатьох улюблений з дитинства смак. Пишні і повітряні кекси (капкейки, мафіни) дуже прості у своєму виконанні, а ванільний аромат не залишить нікого байдужим. Для зручності використовуйте для випічки вже готові формочки. Це допоможе вам в роботі, а ще, дуже зручно тримати готові кекси з масляним кремом зверху в руках в момент дегустації. Продовжувати читання Ванільні кекси з масляним кремом зверху – смачно, оригінально, красиво

Великодня сирна паска без дріжджів – найсмачніший рецепт паски з сиром на Великдень

На Великдень господині зазвичай традиційно випікають паски з дріжджового тіста, такі паски завжди ароматні, здобні, пишні та смачні. Та я сьогодні пропоную рецепт незвичної, але дуже смачної паски без дріжджів, з сирного тіста. Продовжувати читання Великодня сирна паска без дріжджів – найсмачніший рецепт паски з сиром на Великдень

Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

За цим простим рецептом Ви зможете приготувати унікальний кондитерський напівфабрикат, що стане Вам у пригоді не тільки, щоб святково прикрасити паску. Білкову глазур з цукром можна приготувати заздалегідь, вона допоможе прикрасити кекси, печива, пряники та зробить смак випічки ще більш привабливим. Продовжувати читання Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Новорічне тістечко Ялинка стане прикрасою святкового столу на Новий Рік.  Ще б пак!  Адже воно у формі ялинки! Продовжувати читання Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Кожному варто хоча б один раз у житті спробувати смачне італійське торт-морозиво Семіфредо (що значить “напівхолодне”, тобто заморожувати його не потрібно). Ця стаття – це унікальна можливість навчитися готувати його власноручно. Продовжувати читання Італійське торт-морозиво Семіфредо з карамельним топінгом і праліне

Смачний десерт-меренга в духовці – португальський пудинг Молотофф

Цей рецепт смачного десерту запозичений із португальської кухні, але там, навпаки, зазначають, що в пудингу Молотофф російські корені. Для ласунів це не має ніякого значення.

Продовжувати читання Смачний десерт-меренга в духовці – португальський пудинг Молотофф

Домашнє кольорове печиво макарунс з кокосовою начинкою

Макарунс – смачні французькі тістечка, які можна готувати навіть без мигдалевого борошна. Зараз ми розкажемо, як правильно це зробити.
Продовжувати читання Домашнє кольорове печиво макарунс з кокосовою начинкою

Шоколадне безе або меренга з горіхами в духовці

Переважній більшості людей подобається все шоколадне, тому, рецепт шоколадного безе саме для таких ласунів. Їхній увазі пропонується спосіб приготування не просто звичайних безешок, а кошиків з горіхами. Продовжувати читання Шоколадне безе або меренга з горіхами в духовці