Проста в приготуванні, але водночас презентабельна страва, здатна урізноманітнити щоденне меню й привнести пікантну нотку у святкове застілля. Вдале поєднання спаржі, бекону та курячого філе – це незабутній багатогранний смак. Продовжувати читання Запіканка з куркою, беконом і стручковою квасолею в духовці
Інгредієнт рецептів: Бекон
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Чоловіки найчастіше віддають перевагу їжі у ситному та грубому варіанті: відбивним з кров’ю, стейкам, шашликам і т. д. Прекрасна ж половина людства культивує чисто жіночу їжу — ніжну, легку, дієтичну, з нейтральним смаком: рідкі супчики з овочів, шпинат, салат, варену курячу грудку та інші страви, що мають мінімальний вміст калорій. Продовжувати читання Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Тушкована картопля з беконом на сковороді
Усі без винятку господині «поважають» картоплю через те, що вона ідеально поєднується з більшістю інгредієнтів. Дбайливим кулінаркам варто взяти до уваги ще один смачний рецепт тушкованої картоплі з беконом на сковороді. Ці складники вдало доповнені ріпчастою цибулею та помідором. Картопля, в результаті, має неабиякий аромат і ніжний смак.
Продовжувати читання Тушкована картопля з беконом на сковороді
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца – це вже давно улюблена страва не лише італійців, а більшості жителів світу. Існує маса варіантів приготування піци в домашніх умовах. Ось один з них – з беконом, помідорами та солодким болгарським перцем на основі готового (магазинного) бездріжджового листкового тіста.
Продовжувати читання Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі
Вчені вважають, що індиче м’ясо займає лідерські позиції за вмістом корисних для людини речовин. Її філе найдієтичніше. Воно трохи сухувате, тому потрібно вміти його правильно готувати. Дбайливі господині обов’язково повинні ознайомитися з рецептом дуже смачного та ніжного філе індички запеченого в духовці в беконі. Продовжувати читання Ніжне та соковите філе індички запечене в духовці в беконі
Сирна начинка зі шпинату для млинців
Роздумуючи, яку начинку зробити для млинців, зверніть увагу на цей рецепт. Приготування такої несолодкої начинки для млинців дає можливість використовувати різноманітні продукти, тому що процес приготування допускає заміну деяких інгредієнтів. Продовжувати читання Сирна начинка зі шпинату для млинців
Молода картопля з часником і беконом – смачний та простий літній гарнір
Запропонована сьогодні молода картопля з беконом і часником, цілком, може бути самостійною трапезою. Такий картопляний гарнір легкий в приготуванні, готується всього за чверть години і має гармонійний пікантний смаком. Продовжувати читання Молода картопля з часником і беконом – смачний та простий літній гарнір