Якщо правильно приготувати плов, то це буде не тільки ситна, але й гарна страва. Рис повинен бути розсипчастим, зернятка пухкі та насичені ароматами усіх інгредієнтів та приправ плову. За класичним рецептом для приготування страви беруть молоду баранину, та багато варіантів плова адаптовані під телятину, яловичину, свинину, навіть курку. Продовжувати читання Розсипчастий плов зі свинини в казані на плиті
Інгредієнт рецептів: Барбарис
Швидкий плов з кролика в мультиварці
В класичному варіанті плов готується з додаванням яловичини, баранини чи свинини, при чому, традиційно для його приготування використовують чавунний казан. Я ж сьогодні пропоную зробити незвичний за складом швидкий плов з кролика, при чому, з використанням мультиварки. Готовий плов виходить дуже розсипчастий та ситний, при цьому, більш легким та дієтичним ніж класичний. Продовжувати читання Швидкий плов з кролика в мультиварці