Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді
Інгредієнт рецептів: Баранина
Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва
В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва
Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини
А ви знали, що яйце пашот з вдало підібраним гарніром може перетворитися на справжній кулінарний шедевр? Продовжувати читання Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини
Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці
Моя родина просто обожнює страви з баранини. Я ж радо її готую. І сьогодні я із задоволенням поділюся своїм покроковим рецептом з фото. Баранина виходить соковита і запашна. Продовжувати читання Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці
Суп-курбан
Суп-курбан, одна з найбільш відомих страв Болгарії. У рецепті приготування використовується баранина, але це анітрохи не псує страву, а надає їй нотки екзотики і оригінальності. Обов’язково варто навчитися готувати її. Продовжувати читання Суп-курбан
Баранина Айріш-стю
Страва під назвою Айріш-стю (Irish stew) в ірландській кухні готується з баранини і овочів, запечених в горщиках в духовці. Продовжувати читання Баранина Айріш-стю
Баранина мадера-стю
Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею
Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею