Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Один з самих популярних продуктів грузинської кухні – баранина, рецептів приготування якої грузинські кухарі мають безліч. Сьогодні пропоную випробувати один з них. Сьогодні у нас в меню ніжна баранина тушкована з овочами. Продовжувати читання Баранина тушкована з овочами в казані або в сковороді

Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

В дагестанській національній кухні, як і в кухні інших народів Кавказа, є ситна та смачна страва – халтама. Вона представляє собою кукурудзяні галушки, зварені на запашному бульйоні з баранини. Подається на стіл страва з відвареним баранячим м’ясом і бульйоном. Така собі оригінальна перша страва. Нажаль, я не мала в наявності кукурудзяного борошна, тому приготувала галушки на традиційному пшеничному. Продовжувати читання Халтама – кукурудзяні галушки з бараниною і бульйоном – дагестанська національна страва

Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини

А ви знали, що яйце пашот з вдало підібраним гарніром може перетворитися на справжній кулінарний шедевр? Продовжувати читання Яйця пашот на гарнірі з картоплі і тушкованої баранини

Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Моя родина просто обожнює страви з баранини.  Я ж радо її готую.  І сьогодні я із задоволенням поділюся своїм покроковим рецептом з фото.  Баранина виходить соковита і запашна. Продовжувати читання Соковита тушкована баранина і кус-кус в мультиварці

Суп-курбан

Суп-курбан, одна з найбільш відомих страв Болгарії. У рецепті приготування використовується баранина, але це анітрохи не псує страву, а надає їй нотки екзотики і оригінальності. Обов’язково варто навчитися готувати її. Продовжувати читання Суп-курбан

Баранина Айріш-стю

Страва під назвою Айріш-стю (Irish stew) в ірландській кухні готується з баранини і овочів, запечених в горщиках в духовці. Продовжувати читання Баранина Айріш-стю

Баранина мадера-стю

Тушкована баранина з картоплею, овочами і вином в англійській кухні називається коротко – баранина мадера-стю. Від звичного для нас рагу, її відрізняє, хіба що, мадера. Як смачно приготувати таку екзотичну страву нам повідає цей рецепт.

Продовжувати читання Баранина мадера-стю

Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею

Випічка під назвою ечпочмак (можете зустрічати і як ічпочмак, учпочмак або ешпешмак) прийшла до нас з національної татарської кухні. Це пиріжки с м’ясною начинкою у формі трикутників, що готуються з дріжджового (інколи прісного) тіста та випікаються в духовці. Продовжувати читання Ечпочмаки – дріжджові трикутні татарські пиріжки з м’ясом і картоплею