Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом

Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками та ромом — ароматна, з ніжною текстурою, багата на смаки випічка. Солодкуватий пиріг з родзинками стане чудовим доповненням до святкового столу та замінить звичайний хліб. Продовжувати читання Медовий пиріг-плетінка з дріжджового тіста з родзинками і ромом

Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку

Кожній господині хочеться, щоб великодня випічка була не тільки здобною, повітряною і смачною, але і красивою. Продовжувати читання Оригінальна паска-краффін з курагою – слоєна паска на апельсиновому соку

Смачний морквяно-апельсиновий кекс в духовці – простий, швидкий та красивий десерт

Запечений в духовці морквяно-апельсиновий кекс має не тільки приємний смак з яскравими цитрусовими нотками, але й привабливий насичений колір, якого тісто набуває завдяки моркві. Це оптимальний варіант простої та швидкої випічки, який можна приготувати як для домашнього чаювання, так і в якості десерту для святкової вечері. Продовжувати читання Смачний морквяно-апельсиновий кекс в духовці – простий, швидкий та красивий десерт

Шоколадний грушевий торт з вершковим кремом, желейним прошарком з груші та трюфелями

Якщо ви хочете побалувати себе справжнім французьким десертом, то сміливо можете зробити дома запропонований сьогодні, дуже смачний шоколадний грушевий торт з вершковим кремом. Ніжний желейний прошарок з груші, легкий та смачний вершково-шоколадний кремом і шоколадні трюфелі зроблять ваш домашній торт неповторно смачним. Продовжувати читання Шоколадний грушевий торт з вершковим кремом, желейним прошарком з груші та трюфелями