Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Більшість з тих, кому вдалося побувати в Італії захоплено розповідають про національну кухню італійців. Курячі крильця на картопляній подушці є одним з рецептів, які припадають до душі туристам. Продовжувати читання Курячі крильця на картопляній подушці в духовці

Фарширована овочами скумбрія-човник запечена в духовці у фользі по-італійськи

Сьогодні пропоную приготувати смачну запечену в духовці скумбрію з овочами, зроблену за італійським рецептом у вигляді човника. На перший погляд такий спосіб обробки рибної тушки може здатися складним, але насправді, готується фарширована овочами скумбрія-човник достатньо легко.
Продовжувати читання Фарширована овочами скумбрія-човник запечена в духовці у фользі по-італійськи

Грибне різотто з печерицями на сковороді

Грибне різотто – це проста і смачна страва, яку легко приготувати на пательні. Зараз ми розкажемо, як це зробити швидко та смачно. Продовжувати читання Грибне різотто з печерицями на сковороді

Картопля запечена з сиром пармезан і бринзою

Картопля, запечена з сиром в духовці – це дуже смачна і гарна страва  італійської кухні. Продовжувати читання Картопля запечена з сиром пармезан і бринзою

Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Соус болоньєзе – це італійська страва, яка, насправді, готується набагато легше, ніж може здатися на  перший погляд. Для італійців цей соус є повсякденним, бо його легко зробити. Тому  ми зараз поділимося з вами рецептом страви. Продовжувати читання Італійський соус болоньєзе – зимовий варіант

Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

На мою думку, популярну нині по всьому світу піцу вперше приготував зовсім не шеф-кухар ресторану, а яка-небудь скупа італійська господиня, що звикла нічого не викидати з холодильника і використовувати наявні продукти до останньої крихти.
Продовжувати читання Італійська тонка дріжджова піца та кращі варіанти начинок

Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Пропонуємо вам цікавий та простий рецепт імбирного фокаччо в солоній заливці. Така італійська страва прийдеться до смаку тим, хто любить хрусткий та ароматний хліб. Продовжувати читання Італійський хліб фокачча з імбиром в солоній заливці

Швидка лазанья без тіста, з курячим фаршем, сиром і соусом бешамель

Лазанья – це традиційна італійська страва, яку можна готувати як з тістом, так і без. І зараз пропонуємо вам простий рецепт лазаньї без тіста.
Продовжувати читання Швидка лазанья без тіста, з курячим фаршем, сиром і соусом бешамель

Соус бешамель в мікрохвильовці швидко – за 5 хвилин

Швидкий соус бешамель в мікрохвильовці – це доповнення до страв, на яке іде мінімум зусиль та часу. Тому ми пропонуємо вам цей простий рецепт, завдяки якому ви зможете зробити чудовий додаток до різних страв. Наприклад – лазанії.  Продовжувати читання Соус бешамель в мікрохвильовці швидко – за 5 хвилин

Сирні ньокки з овочевим соусом

Італійські ньокки приготовлені з сиру з базиліком були запозичені мною у знаменитого італійського шеф-кухаря Марко Сакко, який так захоплююче розповідав про приготування цієї страви, що мені відразу ж захотілося її спробувати. Продовжувати читання Сирні ньокки з овочевим соусом