Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Сьогоднішній запропонований нами рецепт – це ситна картопля з м’ясом і грибами. Якщо страву готують в формі або деко, її називають “Картоплею по-французьки”. Ті ж інгредієнти можна сформувати порціями і запекти в горщиках. В будь-якому випадку, Продовжувати читання Картопля по-французьки в духовці зі свининою і грибами

Смачний салат з креветками і авокадо – рецепт з фото, покроковий, легкий, простий … морський

Плоди авокадо чудово поєднуються з креветками, тому їх так часто поєднують у салатах. Крім того, що такі страви дуже смачні, вони ще й корисні. Салат з креветок і авокадо досить калорійний і його можна використовувати як самостійну страву. З’їли половину тарілки – наїлися.

Продовжувати читання Смачний салат з креветками і авокадо – рецепт з фото, покроковий, легкий, простий … морський

Французький салат з гірчицею

Рецепт цього простого овочевого салату містить самі звичайні і доступні всім продукти: картопляю, помідори і перець. Так чому ж називається він французьким? А вся справа в заправці або соусі, яким заправлені овочі. Адже Франція це батьківщина багатьох різних соусів. У цьому салаті основні продукти соусу – сметана і гірчиця.

Продовжувати читання Французький салат з гірчицею

Суп з цибулі-порею з картоплею

Цибуля-порей особлива цибуля. Дуже широко вона використовується для приготування супів і соусів у французькій кухні. Вона на багато ніжніша від звичайної ріпчастої цибулі і надає страві, в приготуванні якої використовується, особливий, ніжний смак. Цибулевий суп по цьому рецепту приготувати зовсім просто.

Продовжувати читання Суп з цибулі-порею з картоплею

Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне

Сьогодні я вирішила пригостити рідних домашніми солодощами, а отже пропоную і вам приєднатись до мене та приготувати разом зі мною шоколадні цукерки трюфелі з вівсяним праліне.
Продовжувати читання Домашні цукерки трюфелі з шоколаду з вівсяним праліне

Ескарго – просте приготування равликів по-французськи в домашніх умовах

Зараз буду готувати, а одночасно і розповім про нюанси заготівлі на зиму, такого незвичайного продукта, як виноградні або садові равлики. Приклавши трохи зусиль, можна за один раз заготувати і порадувати домашніх екзотичною для нас, але традиційною для Франції, дієтичною і смачною стравою з равликів під назвою ескарго. Приготувати її не складніше, ніж відварити річкових раків. Для того, щоб французька страва з равликів з’явилась на вашому столі знадобиться всього лише 35-40 хвилин. Продовжувати читання Ескарго – просте приготування равликів по-французськи в домашніх умовах

Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки

Сьогодні я вирішила приготувати справжнісінькі шоколадні цукерки трюфель на своїй кухні. Результат виявився більш ніж просто смачно. 🙂 Продовжувати читання Шоколадні цукерки трюфель з різним топінгом – смачні домашні цукерки

Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць – швидкий та смачний

Смачний і дуже швидкий в приготуванні сирно-грибний суп з ароматними свіжими печерицями та ніжним плавленим сиром підкоряє своїм ніжним вершковим смаком і чудовим насиченим ароматом. Продовжувати читання Грибний суп з плавленим сиром зі свіжих печериць – швидкий та смачний