Смачні круасани з листкового дріжджового тіста без начинки

Мій сьогоднішній рецепт буде присвячено смачним мініатюрним круасанам (croissant) без начинки, що готуються із англійського листкового дріжджового тіста. Формування випічки відповідає основним кулінарним принципам. Головна роль в даному рецепті відведена саме тісту. Саме завдяки йому, готові круасани з листкового дріжджового тіста без начинки виходять не просто смачні, але і неймовірно пишні та хрусткі.
Продовжувати читання Смачні круасани з листкового дріжджового тіста без начинки

Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки

Якось мені довелося подивитись майстер-клас від англійських кондитерів, на якому було презентовано рецепт листкового тіста. На практиці виявилося, що процес приготування англійського листкового дріжджового тіста досить простий, а випічка з нього виходить дуже смачна, ніжна та повітряна. Зауважу, що й готувати з нього – суцільне задоволення. Отже, раджу зробити в домашніх умовах зробити просте та смачне англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки.  Продовжувати читання Англійське листкове дріжджове тісто для круасанів та іншої випічки

Англійські булочки з маком Бабка Нот – красиві булочки у вигляді вузлика

Сьогодні пропоную приготувати до чаю смачні та красиві макові булочки. Ця випічка у формі вузликів відома під назвою Babka Knot (Бабка Нот). Даний рецепт родом із Англії, однак, різноманітні красиві та смачні макові булочки оригінальних форм зустрічаються в кондитерських багатьох країн світу. Мені до смаку варіант здобних булочок саме з маковою начинкою, однак, при приготуванні в домашніх умовах такої дріжджової випічки ви можете сміло використовувати будь-яку іншу начинку за смаком.  Продовжувати читання Англійські булочки з маком Бабка Нот – красиві булочки у вигляді вузлика