Цей простий американський рецепт здатен полонити серця всіх, хто вперше спробує, замісити унікальне солодке дріжджове листкове тісто, що має ванільний аромат.
Продовжувати читання Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів
Цей простий американський рецепт здатен полонити серця всіх, хто вперше спробує, замісити унікальне солодке дріжджове листкове тісто, що має ванільний аромат.
Продовжувати читання Солодке дріжджове листкове тісто для пуффмаффінів
Запорукою смачної піци, безперечно, є правильно приготована основа з тіста, від смаку якої залежить смак готової страви. Якщо тісто смачне, то воно відмінно поєднується з будь-якими варіантами начинки. Швидко приготувати смачне та м’яке дріжджове тісто для піци дуже просто. Тож, готуймо разом смачне, тонке та швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах. Продовжувати читання Швидке дріжджове тісто для піци на молоці та сухих дріжджах
Дріжджове тісто – це основа багатьох видів випічки. Тому пропонуємо вам універсальний рецепт такого тіста. Продовжувати читання Універсальне дріжджове тісто для пирогів солодких і несолодких
Сьогодні представляю на суд любителів хінкалі, мантів та пельменів свій улюблений рецепт дуже еластичного прісного тіста, з якого також можна готувати і вареники. Як ви, мабуть, вже помітили на фото, тісто не традиційне однотонне. Ми поєднаємо класичне біле та оригінальне зелене.
Продовжувати читання Двоколірне тісто на манти, хінкалі, вареники і пельмені в хлібопічці – зелене та класичне
Смак пиріжків багато в чому залежить від того, з якого тіста вони зроблені. Саме тому, пропонуємо вам простий рецепт бездріжджового тіста для пиріжків. Продовжувати читання Бездріжджове тісто на кефірі з содою для смажених пиріжків з начинкою
Тонкий домашній лаваш є прісним дріжджовим хлібом, який може стати відмінною основою для домашніх рулетів і шаурми, доповненням до шашлику, а ще на його основі можна приготувати багато смачних страв. Продовжувати читання Готуємо бездріжджовий тонкий лаваш на сковороді
Неймовірний смак бабусиного домашнього хліба залишається у пам’яті на все життя. Тому варто спробувати приготувати цю смачну, апетитну, ситну та ароматну випічку зі шкварками та смальцем власноручно. Продовжувати читання Український домашній хліб зі шкварками і смальцем
Щоб зробити смачні пряникові будиночки на Різдво чи Новий рік або просто побалувати рідних імбирними пряниками, необхідно правильно зробити заварне тісто на меду. Правильне медове заварне тісто для імбирних пряників – саме тонкощам та кулінарним секретам його приготування я сьогодні і присвячую цей рецепт.
Продовжувати читання Медове заварне тісто для імбирних пряників і пряникових будиночок – секрети приготування
В період посту зовсім не обов’язково відмовляти собі у задоволенні смакувати домашньою випічкою. Пропоную приготувати до чаювання смачні вироби з пісного дріжджового тіста. Швидке дріжджове тісто без яєць і молока, яке я хочу запропонувати, виходить дуже ніжним та пухким.
Продовжувати читання Швидке пісне дріжджове тісто без яєць і молока – смачне та пухке
Пропонуємо рецепт тіста для пельменів. Тісто, приготовлене за цим домашнім рецептом виходить дуже смачне, ще і не розварюється. Я б сказала, що це найкраще тісто для пельменів підійде і на вареники. З тіста, приготовленого за цим рецептом я роблю навіть чебуреки.
Продовжувати читання Тісто для пельменів і на вареники та чебуреки