Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Розтягаї, або традиційні відкриті пиріжки з рибою, широко відомі за межами Росії з давніх-давен. Для іноземців вони були символами Російської імперії, як горілка та ікра, житній хліб та древні билини. Продовжувати читання Смачний розтягай з рибою з дріжджового тіста

Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Сьогодні пропоную запекти горбушу у духовці. В поєднанні з овочами, ця страва виходить неймовірно смачною й соковитою. “Горбуша по-луганськи” (саме таку назву має цей рецепт) чудово підходить як до святкового столу, так і на кожен день.   Продовжувати читання Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Смачний минтай, запечений в духовці з цибулею і морквою

Минтай, запечений в духовці — це корисна та нежирна риба, яка ідеально підходить для тих, хто дотримується посту, здорового харчування чи дієти. Та рецепт, який я пропоную, підходить також усім здоровим людям, страву можна швидко приготувати як у будній день, так і подати до святкового столу. Продовжувати читання Смачний минтай, запечений в духовці з цибулею і морквою

Закритий рибний пиріг з судаком круглої форми в духовці

Дуже смачно в осінню пору посмакувати жирним судаком, що набрав вагу та соковитість перед зимівлею. Особливо смачний він у пирозі. Тісто для такої випічки найкраще зробити дріжджове, хоча, й листкове судаку “подобається”. Воно, звичайно ж, продається в магазині, але можна замісити й власноруч. Продовжувати читання Закритий рибний пиріг з судаком круглої форми в духовці

Смачна мойва, тушкована з цибулею на сковороді

Мойва – це дуже смачно. До того ж, вона вміщує у своєму складі багато білків, а це, як відомо, основа для регенерації організму людини. Вийде найпростіше та дуже смачно, якщо мойву протушкувати на сковорідці з цибулею. Продовжувати читання Смачна мойва, тушкована з цибулею на сковороді

Запечений карась на грилі в духовці

Через велику кількість дрібних кісток річкову рибу люблять далеко не всі. Але мій батько був завзятим рибалкою, який вживав лише власноруч спійману рибу. Його коронною стравою був запечений карась на грилі. Тож, сьогодні я поділюся з вами батьковим рецептом приготування цієї не великої риби. Готувати її на відкритому вогні, на жаль, не завжди є можливість. Продовжувати читання Запечений карась на грилі в духовці

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані підкорює легкістю у приготуванні та смаком. Продовжувати читання Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Незвичайний вінегрет із оселедцем та овочами

Овочевим вінегретом, кулінарним шедевром радянських часів, уже нікого не здивуєш. Але господині й до нині вписують цей салат у список меню, навіть, святкового. Продовжувати читання Незвичайний вінегрет із оселедцем та овочами

Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно

Смачна, пряна, солона, щільної текстури червона риба ідеально доповнить будь-яке святкове застілля. В статті йтиметься про домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами, а це можливість, за дуже короткий час, приготувати смачний рибний делікатес. Продовжувати читання Домашнє засолювання риби з горілкою та прянощами – швидко й смачно

Юшка з голови товстолобика з рисом

Рибні страви всі поважають за те, що вони дуже корисні та мають мало калорій. У цій статті варто переглянути докладний опис того, як приготувати смачну юшку з голови товстолобика з рисом. Продовжувати читання Юшка з голови товстолобика з рисом