Фруктові прикраси для страви, торта, столу або карвінг з яблук з фото, відео

Прикраси з яблук ще називають карвінгом з яблук.  Їх можна робити незалежно від пори року.  Ця прикраса чудово підійде і до новорічного столу, і до святкового фуршету, а також стане окрасою композиції з квітів.  Використовують карвінг з яблук, щоб прикрасити салати, випічку, нарізки, гарячі та холодні закуски.  Зазвичай особливе захоплення яблучні прикраси викликають у дітей.  Пам’ятайте про це, готуючи дитяче свято.

Продовжувати читання Фруктові прикраси для страви, торта, столу або карвінг з яблук з фото, відео

Карвінг з овочів для початківців: квітка хризантема з пекінської капусти, фото

Продовжуємо наші майстер-класи, як робити прикраси з овочів і фруктів своїми руками. Сьогодні будемо робити розкішну та пишну білу “хризантему” з пекінської капусти.

Продовжувати читання Карвінг з овочів для початківців: квітка хризантема з пекінської капусти, фото

Ароматний кольоровий цукор для посипання і прикраси десертів

Оригінальний та простий спосіб прикрасити будь-який десерт – використати для посипання ароматний кольоровий цукор. Виявляється, що приготувати декор бажаного кольору та аромату дуже просто можна в домашніх умовах. Як раз цьому процесу – як пофарбувати цукор – я присвячую свій докладний рецепт з фото.  Продовжувати читання Ароматний кольоровий цукор для посипання і прикраси десертів

Приготування яйця пашот в воді без оцту в домашніх умовах

Яйце пашот – це французький спосіб приготування яєць у «мішечку».  Сама назва так і натякає на певну витонченість та свого роду аристократичність. Продовжувати читання Приготування яйця пашот в воді без оцту в домашніх умовах

Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів

Не завжди десерти та тістечка прикрашають кремом. Іноді, щоб десерт набув гарний та закінчений вигляд, достатньо покрити його глянсовою глазур’ю (глясажем).  Продовжувати читання Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів

Сирний кляр для смаження м’яса, риби та овочів

Мабуть, усі без винятку господині час від часу готують кляр. Адже, завдячуючи йому, багато страв виглядають апетитніше та пікантніше. На перший погляд – це найпростіше в приготуванні тісто, але не знаючи певних важливих нюансів воно може не вийти таким як потрібно, а це, безпосередньо впливає на якість тієї чи іншої страви.
Продовжувати читання Сирний кляр для смаження м’яса, риби та овочів

Оселедець під шубою – історія створення назви страви та рецепта

Класичний салат “Оселедець під шубою” є одним із найвідоміших традиційних новорічних салатів. Але мало кому відома історія його створення, яка має політичний контекст. Усе почалося в буремному 1918 році, коли народні маси навперебій шукали правду.

Продовжувати читання Оселедець під шубою – історія створення назви страви та рецепта

Сухі духи – пряна суміш спецій для пряників

Ті, хто любить пекти пряники й імбирне печиво, завжди користуються імбирною сумішшю прянощів або, іншими словами, сухими духами. Безперечно, вони продаються.  Продовжувати читання Сухі духи – пряна суміш спецій для пряників

Карамельний топінг для десертів своїми руками

Дуже важливо, щоб десертна страва мала вишуканий та оригінальний вигляд. Це ще більше збуджує апетит. Карамельний топінг, в цьому плані, саме те, що потрібно. Це ідеальний вибір для декоративного оформлення тортів, тістечок, морозива, фруктових салатів тощо. Продовжувати читання Карамельний топінг для десертів своїми руками

Як запекти буряк в духовці цілим у фользі

Буряк використовують для приготування багатьох страв. Тому треба знати, як можна його приготувати. Ми всі звикли варити буряк, але його можна і запекти в фользі. Зараз ми розкажемо, як це зробити.
Продовжувати читання Як запекти буряк в духовці цілим у фользі