Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Неймовірно пощастило тим, хто може скористуватися можливістю спіймати рибку з власного ставка та відразу ж її приготувати. Продовжувати читання Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Оригінальні листкові котлети в духовці варті уваги кожної господині. Їх особливість в тому, що не потрібно змішувати фарш, а потрібно лише викласти всі інгредієнти шар за шаром, приблизно, як сіно в стоги.

Продовжувати читання Листкові котлети Стіжки запечені в духовці з підливою

Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

Куряча грудка – відмінний харчовий продукт: корисний, доступний та поживний. Але все ж курятина, як і більшість корисних продуктів, на смак, погодьтеся, так собі… А якщо вже казати відверто, смаку в неї практично ніякого, та й за структурою м’ясо досить сухе та волокнисте.
Продовжувати читання Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

Смачні пампушки в духовці з м’ясом і підливою

Сьогодні пропоную разом зі мною зробити такий простий, але в той же час цікавий, рецепт ароматних і дуже смачних пампушок. Продовжувати читання Смачні пампушки в духовці з м’ясом і підливою

Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

Пікантна свиняча грудинка на кістці, запечена в не менше пікантному соусі, вийшла ніжною, ароматно і неймовірно м’якою. Запечена разом з нею хрустка картопля, чудово підкреслює ніжність м’яса. Продовжувати читання Запечена картопля і грудинка на кістці в духовці

М’ясні пальчики з начинкою з картоплі запечені в духовці

Сьогодні я пропоную господиням запекти в духовці шалено смачні і дуже ситні м’ясні міні-рулети з начинкою з картоплі. Для мене ця проста страва як своєрідна паличка-виручалочка. Продовжувати читання М’ясні пальчики з начинкою з картоплі запечені в духовці

Курячий рулет з шпинатом запечений в духовці – смачний і соковитий

Сьогодні пропоную приготувати ніжний, неймовірно ароматний та соковитий рулет з курячої грудки з начинкою зі шпинату. Таку страву можна подавати і на гаряче з гарніром із рису чи відварної картопельки, і в як холодну закуску – з улюбленим соусом. Курячий рулет зі шпинатом запечений в духовці відмінно смакує і з овочевими салатами, а його ніжний смак здатен підкорити самого вибагливого гурмана. Продовжувати читання Курячий рулет з шпинатом запечений в духовці – смачний і соковитий

Фарширований карась смажений на сковороді

Справжні шанувальники смаженої риби та інших рибних страв гідно оцінять мій сьогоднішній шедевр – смаженого на сковороді карася. Для різноманітності пропоную додатково нафарширувати випотрошене черевце риби пасерованими овочами. Продовжувати читання Фарширований карась смажений на сковороді

Лазанья без соусу бешамель Da due soldi або Два гроша

На весь світ відома традиційна італійська запіканка – лазанья, яка складається з пластів тіста (або спеціальної пасти), що чергуються з м’ясними, грибними та овочевими шарами під ніжним вершковим соусом. Зв’язуючим компонентом страви, зазвичай, служить тертий сир, який плавиться при запіканні та поєднує шари цієї смачної запіканки.
Продовжувати читання Лазанья без соусу бешамель Da due soldi або Два гроша

Курка на шпажках в листковому тісті запечена в духовці

Сьогодні я приготувала для родинного обіду смачне частування – запечена в духовці курка на шпажках в листковому тісті. Звісно, мініатюрні шашлички на шпажках не замінять повноцінні шашлики, однак, готуються вони напрочуд легко і й виходять дуже смачними та ситними. Така оригінальна страва доречна не лише для буденного сімейного обіду, але і стане справжньою прикрасою святкового столу. Продовжувати читання Курка на шпажках в листковому тісті запечена в духовці