Як правильно варити гречку або як приготувати гречану кашу на гарнір – рецепт смачної розсипчастої каші без варіння

Здавалося б, що з приготуванням гречки впорається будь-хто.  Навіть дитина.  Коли ж доходить до справи, багато людей починають проводити дослідження стосовно того, скільки брати гречаної крупи, скільки води додавати та скільки часу її варити.  Адже смачну та розсипчасту кашу хочуть усі!  Після сьогоднішнього рецепта ваше уявлення про гречану кашу перевернеться з ніг на голову.  Готові?  Я розповім як приготувати гречку без варіння.  Так-так.  Ви все правильно прочитали.

Продовжувати читання Як правильно варити гречку або як приготувати гречану кашу на гарнір – рецепт смачної розсипчастої каші без варіння

Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Поява молодого врожаю дарує господиням чудову можливість витрачати мінімум часу на приготування смачних та корисних страв. Одна з моїх улюблених – це запечена молода картопля в рукаві. Запікаю я картопельку зі шматочками сала. Готова страва виходить дуже ароматною та смачною. Продовжувати читання Молода картопля в рукаві, запечена з салом і спеціями

Домашні чіпси з молодої картоплі на сковороді – просто і смачно

Члени моєї родини – великі шанувальники чіпсів. Однак, придбані в магазині картопляні снеки хоч і смачні, але вельми шкідливі, адже виробляються зовсім не з натуральних компонентів. Продовжувати читання Домашні чіпси з молодої картоплі на сковороді – просто і смачно

Овочеве пюре з броколі з часниковим маслом

Броколі є ідеальним овочем, що має красивий зовнішній вигляд, максимум вітамінних елементів і ненав’язливий смак. Це відмінний дієтичний продукт.
Продовжувати читання Овочеве пюре з броколі з часниковим маслом

Смачна запечена в духовці картопля з гарбузом і вершками

Картопля з гарбузом і вершками – це легка, смачна та корисна страва, яку дуже легко приготувати. Продовжувати читання Смачна запечена в духовці картопля з гарбузом і вершками

Зелена сочевиця в вершковому соусі на гарнір

Зелена сочевиця в вершковому соусі – це смачний і корисний гарнір, який ніколи не додасть зайвої ваги і наситить організм корисними речовинами. Продовжувати читання Зелена сочевиця в вершковому соусі на гарнір

Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса

Ніжні печериці тушковані в сметані на сковороді стануть хорошим доповненням будь-якої м’ясної страви та будуть смачним гарніром до неї. Такі гриби можна спокійно подавати як окрему страву, і як соус до будь-якого гарніру.
Продовжувати читання Печериці тушковані в сметані на сковороді – смачний гарнір до м’яса

Як варити спагетті в каструлі

Щоб спагеті завжди виходили дуже смачними, треба знати кілька нюансів, якими ми зараз з вами і поділимося. Продовжувати читання Як варити спагетті в каструлі

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Корейський салат з фунчозою та овочами

Фунчоза, або китайська скляна локшина є чудовим і простим у плані приготування універсальним продуктом. Більшість переконана, що її роблять з рису, але насправді цей прозорий продукт готують з крохмалю бобів мунг, які ростуть в Китаї. Продовжувати читання Корейський салат з фунчозою та овочами