Сьогодні розкажу як спекти ніжний шифоновий бісквіт на олії та молоці (англ. Chiffon cake). Його ще називають молочний бісквіт. Щоб корж вийшов повітряним і пишним, потрібно правильно підготувати і збити всі інгредієнти. Це найголовніша частина в приготуванні тіста. Продовжувати читання Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний
Категорія рецептів: Бісквітні коржі
Класичний бісквіт – це рідке, легке та пухке пористе тісто, яке традиційно готують з трьох інгредієнтів: яєць, цукру та борошна. Шляхом додавання різних складових, утворилось багато інших різновидів бісквіту. Високий та пишний бісквіт ділять на більш тонкі бісквітні коржі, з яких і формують у подальшому бісквітний торт.
Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз
Правильно приготовлений бісквіт – це запорука успішно виконаного торта. Якщо бісквітні коржі виходять сухими і щільними, то ніякий крем, яким би він смачним і чудовим не був, не врятує кінцевий результат. Продовжувати читання Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз