Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний

Сьогодні розкажу як спекти ніжний шифоновий бісквіт на олії та молоці (англ. Chiffon cake). Його ще називають молочний бісквіт. Щоб корж вийшов повітряним і пишним, потрібно правильно підготувати і збити всі інгредієнти. Це найголовніша частина в приготуванні тіста. Продовжувати читання Шифоновий бісквіт на олії та молоці – високий, повітряний і ніжний

Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз

Правильно приготовлений бісквіт – це запорука успішно виконаного торта. Якщо бісквітні коржі виходять сухими і щільними, то ніякий крем, яким би він смачним і чудовим не був, не врятує кінцевий результат. Продовжувати читання Простий масляний бісквіт – пишний та високий бісквіт Женуаз