Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний

Якщо ви збираєтесь готувати десерт або торт з шоколадним або кавовим кремом, то цей рецепт кавового бісквіта з шоколадом стане вам у нагоді як не можна краще. Я не рекомендую цей шоколадно-кавовий бісквіт додатково просочувати, так як він і так виходить вологий, з яскраво вираженим смаком основних інгредієнтів. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє тонкощі приготування цього високого і пишного бісквітного коржа.

Продовжувати читання Шоколадно-кавовий бісквіт в духовці – вологий та пишний

Масляний бісквіт на жовтках, що виходить завжди – простий та смачний

Частенько буває так, що для приготування якоїсь страви ви використали тільки білки, а жовтки залишаються в якості “бонусу”. Зберігати їх довго не можна. Тому, є два варіанти їх правильної «утилізації»: підсмажити омлет або спекти бісквіт. Про другий варіанті я сьогодні і хочу розповісти. Насичено-жовтий, смачний та простий у приготуванні масляний бісквіт на жовтках – відмінна основа для тортів типу Пташине молоко. Також, такий смачний і ніжний бісквіт на жовтках та вершковому маслі, який завжди виходить, можна використовувати в якості основи для желейних та муссових тортів або як коржі в смачних багатошарових бісквітних десертах. Продовжувати читання Масляний бісквіт на жовтках, що виходить завжди – простий та смачний

Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Ніжний і повітряний масляний бісквіт на жовтках з мигдальним борошном готується простіше, ніж ви можете собі уявити. Такий домашній бісквіт для торта відносять до категорії, що зветься бісквіт Женуаз (Génoise).  Він виходить дуже смачний і, завдяки наявності вершкового масла, злегка вологий, завдяки чому порадує вас найніжнішою текстурою і легким горіховим присмаком. Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі просто ідеально підходить в якості коржа для мусових тортів. Продовжувати читання Мигдальний бісквіт на жовтках та вершковому маслі – бісквіт Женуаз з мигдалем

Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Дуже виражений карамельний смак має цей масляний бісквіт з солоною карамеллю. Його дуже просто готувати і легко використовувати для виготовлення різних домашніх тортів, тому, що він відмінно поєднується з будь-яким видом крему. На цей раз, з такого пишного бісквіту я буду робити новорічний торт під назвою Свічка. Продовжувати читання Масляний бісквіт з солоною карамеллю – високий та смачний

Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Якщо у вас не завжди виходять бісквіти пишні та високі, погано тримають форму і опадають, тоді цей рецепт бісквіта Женуаз те, що вам потрібно. Такий бісквіт на маслі відомий у світі ще і під назвою генуезький бісквіт. Я докладно розповім і покажу на покроково зроблених фото, як правильно приготувати такий смачний та пишний бісквітний корж. Він ідеально тримає форму після випічки і ніколи не осідає. Головне – не заварити яйця на водяній бані при замішуванні тіста. ? Сьогоднішній рецепт про те, як спекти масляний бісквіт Женуаз з какао легко та правильно. Продовжувати читання Шоколадний бісквіт Женуаз на маслі чи то шоколадний генуезький бісквіт

Мандариновий бісквіт з горіхами і сухарями – смачний бісквіт без борошна

Мандарини перед Новим роком є всюди. Їх можна знайти навіть … у бісквіті. ? Жарти жартами, але я хочу запропонувати вам спекти незвичайний і дуже смачний горіховий бісквіт з мандаринами. Продовжувати читання Мандариновий бісквіт з горіхами і сухарями – смачний бісквіт без борошна

Бісквіт Червоний оксамит – високий, пишний та смачний

У цьому рецепті я хочу розповісти і показати, як правильно приготувати червоний оксамитовий бісквіт. Щоб його колір вийшов яскравий, обов’язково потрібно додавати в тісто какао. В оригінальному рецепті його готують з використанням сколотину чи то пахти. Я готувала цього разу і на пахті, і на кефірі. Але відразу скажу, що мені більше сподобався бісквіт червоний оксамит на кефірі, який я готувала минулого разу. Продовжувати читання Бісквіт Червоний оксамит – високий, пишний та смачний

Вологий шоколадний бісквіт на окропі і сметані

Бісквіт завжди є основною і фундаментом торта. Від його якості приготування багато в чому залежить остаточний результат і смак готового десерту. Продовжувати читання Вологий шоколадний бісквіт на окропі і сметані

Кавовий бісквіт з какао і розчинною кавою – високий та пишний

Пропоную у вашу скарбничку ще один чудовий рецепт смачного кавово-шоколадного бісквіта. Скажу чесно – це мій улюблений. ? Він виходить у мене абсолютно завжди і ще жодного разу не підводив. Продовжувати читання Кавовий бісквіт з какао і розчинною кавою – високий та пишний

Бісквіт на згущеному молоці – бісквітні коржі для торта Молочна Дівчинка

Сьогодні я розповім як робити тонкі бісквітні коржі на згущонці для торта Молочна дівчинка за популярним німецької рецептом. У інгредієнтах я вказала подвійну кількість продуктів, від зазначеного в оригінальному рецепті. Продовжувати читання Бісквіт на згущеному молоці – бісквітні коржі для торта Молочна Дівчинка