Куряча грудка запечена в фользі з медом

Куряча грудка запечена в фользі з медом, часником та пряними травами

Ароматна і дуже смачна куряча грудка запечена в фользі з медом, часником і пряними травами – легка і проста в приготуванні м’ясна закуска, яка стане хорошим варіантом дієтичного перекусу, обіду або вечері. Запечене в духовці куряче філе чудово поєднується з будь-якими овочами, гарнірами і соусами. Гарним доповненням курячому м’ясу стане овочевий салат або різотто з грибами. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування простої та смачної страви з курки.

Складові блюда:

апечена в духовці куряча грудка з медом, часником і спеціями

  •     орегано – 1/2 ч.л .;
  •     сіль – за смаком;
  •     мед – 1 ч.л .;
  •     куряча грудка – 1 шт .;
  •     кріп сушений – 1/2 ч.л .;
  •     часник – 3 зубчики;
  •     чорний перець – 3 гр;
  •     часник сушений – 1/2 ч.л .;
  •     петрушка – 2 гілочки.

Як запекти курячу грудку в фользі з медом, часником і спеціями

Починаючи приготування варто гарненько натерти грудинку сіллю і залишити на 20 хвилин для маринування.

апечена в духовці куряча грудка з медом, часником і спеціями

Зробити надрізи в м’якоті і нашпигувати пластинками часнику.

апечена в духовці куряча грудка з медом, часником і спеціями

Ретельно натерти шматочок філе спеціями з обох сторін.

апечена в духовці куряча грудка з медом, часником і спеціями

Полити верх медом.

Куряча грудка запечена в фользі з медом

Гарненько запакувати грудинку в фольгу і відправити запікатися при 200 градусах – близько 45 хвилин.

Куряча грудка запечена в фользі з медом

Запечене блюдо з курки вийняти з духовки і посипати рубаною петрушкою. Залишити до повного охолодження.

Куряча грудка запечена в фользі з медом

Готова куряча грудка запечена в фользі з медом чудово підійде для доповнення канапе, бутербродів і тостів. А також, її можна подавати гарячою, як м’ясну закуску до різноманітних гарнірів.

Куряча грудка запечена в фользі з медом

Смачна, пряна і дуже пікантна куряча грудка запечена в фользі з медом, часником і травами стане ідеальним варіантом страви для будь-якого випадку. Вона апетитна і смачна не тільки гарячою, але й холодною. Готується така м’ясна закуска вкрай швидко і просто. Всього 45 хвилин і смачне куряче блюдо готове!