Ароматна і дуже смачна куряча грудка запечена в фользі з медом, часником і пряними травами – легка і проста в приготуванні м’ясна закуска, яка стане хорошим варіантом дієтичного перекусу, обіду або вечері. Запечене в духовці куряче філе чудово поєднується з будь-якими овочами, гарнірами і соусами. Гарним доповненням курячому м’ясу стане овочевий салат або різотто з грибами. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє приготування простої та смачної страви з курки.
Складові блюда:
- орегано – 1/2 ч.л .;
- сіль – за смаком;
- мед – 1 ч.л .;
- куряча грудка – 1 шт .;
- кріп сушений – 1/2 ч.л .;
- часник – 3 зубчики;
- чорний перець – 3 гр;
- часник сушений – 1/2 ч.л .;
- петрушка – 2 гілочки.
Як запекти курячу грудку в фользі з медом, часником і спеціями
Починаючи приготування варто гарненько натерти грудинку сіллю і залишити на 20 хвилин для маринування.
Зробити надрізи в м’якоті і нашпигувати пластинками часнику.
Ретельно натерти шматочок філе спеціями з обох сторін.
Полити верх медом.
Гарненько запакувати грудинку в фольгу і відправити запікатися при 200 градусах – близько 45 хвилин.
Запечене блюдо з курки вийняти з духовки і посипати рубаною петрушкою. Залишити до повного охолодження.
Готова куряча грудка запечена в фользі з медом чудово підійде для доповнення канапе, бутербродів і тостів. А також, її можна подавати гарячою, як м’ясну закуску до різноманітних гарнірів.
Смачна, пряна і дуже пікантна куряча грудка запечена в фользі з медом, часником і травами стане ідеальним варіантом страви для будь-якого випадку. Вона апетитна і смачна не тільки гарячою, але й холодною. Готується така м’ясна закуска вкрай швидко і просто. Всього 45 хвилин і смачне куряче блюдо готове!