Сьогоднішній, покроково оформлений майстер-клас з фото, демонструє як легко і просто можна зробити троянди з гофрованого паперу з цукерками. Зроблені по цій інструкції солодкі троянди з паперу виходять настільки великими, наскільки велика буде обрана для серцевини цукерка і кількість пелюсток вирізаних з паперу. Об’ємні і красиві квіти ви можете зробити такого кольору, щоб квітка підходила до подарунку, що оформлюється вами, або інших квіток, що становлять солодкий букет.
Як зробити троянду з гофрованого паперу з цукерками
Виготовлення троянди починаємо з того, що вирізаємо з паперу обраного кольору смужки для серцевини, які повинні повністю її огорнути. Круглі цукерки – серцевину загортаємо в вирізані прямокутники гофрованого паперу так, щоб хвостики цукерок виявилися замотаними гофробумагою. Гладкий край цукеркової обгортки може стирчати з одного боку.
Зав’язуємо низ бутона ниткою.
Тепер, беремося за виготовлення пелюсток. Вирізані з паперу заготовки-пелюстки каплевидної форми повинні бути підготовлені заздалегідь в потрібній кількості.
Трохи розтягуємо пелюсток по центру, формуючи поглиблення під цукерку.
Верхню частину пелюсток підкручуємо спицею. Можна з одного боку як на фото нижче.
А можна і з двох бічних сторін – як на цьому фото.
Зробленими пелюстками обкладає серцевину-цукерку і формуємо квітку.
Хвіст, що залишився, із зворотного боку квітки обрізаємо.
Якщо потрібно, то декоруємо зріз невеликими зеленими пелюстками.
Гарна об’ємна квітка троянди з гофрованого паперу з цукерками для упаковки подарунка або букета готова.
А так, зроблені з паперу та цукерок прості троянди виглядають в композиції оформленого мною подарунка . Доповнені бутонами і довгими листочками, великі троянди виглядають красиво, ніжно і урочисто.
Сподіваюся, що ця моя інструкція і покрокове фото, що демонструють поетапно виготовлення троянди з гофрованого паперу з цукерками, підійде не тільки для початківців майстрів, а й для дітей. Ваша саморобка – квітка вийде легко і просто! ?