Давайте побалуємо своїх домочадців за сніданком і приготуємо для них апетитний десерт з тонких ажурних млинців, всередині яких «заховано» банановий сюрприз. Такий ранковий десерт приготувати можна швидко, з доступних інгредієнтів і, до того ж, він точно не просто наситить, а ще й підніме всім настрій на початку дня. Оформлений покроково рецепт з фото допоможе вам швидко приготувати вдома смачні фаршировані млинці з банановою начинкою.
Складові:
- яйце куряче – 3 шт .;
- борошно (в/г пшеничне) – 5 ст. ложок з горкою;
- молоко (будь-якої жирності) – 250 мл;
- олія рослинна (без запаху) – 1,5 ст. ложки;
- цукор – 1,5 ст. ложки;
- сіль – 2 щіпки;
- банан – 1-2 штуки;
- сік лимона – 1 ч. ложка.
Як зробити млинці з банановою начинкою
Приготування почнемо з того, що замісимо тісто для тонких млинців на основі молока – еластичних та зручних для фарширування. Спочатку в обрану для замішування тіста ємність розбиваємо 3 стандартних за розміром яйця, кидаємо до них дрібку солі, засипаємо цукор.
Дані інгредієнти потрібно перетворити в яєчну суміш шляхом перемішування. Щоб маса вийшла пишною, рекомендуємо скористатися міксером (швидко і ефективно) або віничком для збивання.
В утворену повітряну суміш вливаємо молоко і ще раз перемішуємо.
Засипаємо невеликим порціями борошно. Добре вимішуємо інгредієнти, адже тісто для тонких млинців вийти повинно однорідної структури, в ньому повинні бути відсутніми грудочки.
Тісто заправляємо відразу рослинним маслом. Це дозволить потім не змащувати сковороду.
Печемо млинці на сковороді, обсмажуючи з двох боків.
Паралельно зробимо бананову начинку. Для цього, розімніть стиглий банан (або два) в пюреобразную масу. Щоб вона не потемніла, збризніть її лимонним соком.
Банановою начинкою фаршируємо кожен млинець окремо. На край млинця кладемо начинку з банана, згортаючи його у формі конвертика або рулетом.
Апетитний десерт з фаршированих млинців з бананом готовий!
Використовуючи цей покроковий рецепт з фото, ви легко і просто зможете приготувати смачні млинці з банановою начинкою на сніданок або на вечерею. Приємного перекусу!