Щоб не робити котлети надто часто, а їсти їх коли заманеться, можна один раз приготувати велику кількість, а потім просто заморозити. Як це зробити, ми зараз вам розкажемо.
Інгредієнти: М'ясо, Риба, Сіль, Хліб, Цибуля, Часник, Чорний перець, Яйця
Зміст
Як заморозити сирі котлети в домашніх умовах
Спочатку треба приготувати фарш. До речі, він може бути як рибним, так і м’ясним. Також в фарш можна додати цибулю, часник, спеції, яйце. Тобто те, що ви звичайно кладете в котлеті. Потім сформуйте з фаршу котлети та викладіть їх на деко.
Далі треба поставити котлети в морозильну камеру на 2 години. А потім перекласти котлети в пакети та повернути в морозилку на зберігання.
В цьому відео ви можете дізнатися про деякі тонкощів заморозки:
Як заморозити котлети, щоб вони не злипалися
Пам’ятайте, що аби котлети не злипалися, треба обов’язково вистелити деко харчовою плівкою або пергаментом. Якщо цього не зробити, то котлетки прилипнуть до дна.
Чи можна заморозити готові котлети
Так, готові котлети також можна заморозити. Їх необхідно охолодити і так само спочатку покласти на деко, заморозити, а потім перекласти в пакет.
Як смажити заморожені котлети
Готові котлети не треба розморожувати. Їх необхідно трохи посмажити або потушити в соусі.
Сирі котлети також не треба розморожувати. Їх необхідно просто обваляти в паніровці і смажити до готовності.
Сподіваємося, ці прості поради допоможуть вам їсти улюблені страви, не витрачаючи багато часу на їх приготування.