Домашні тефтелі – це дуже смачна страва. Але часто не вистачає часу, щоб готувати їх кожен день. Тому щоб вирішити цю проблему, можна заморожувати продукт.
Інгредієнти: Зелень, Мал, Сіль, Спеції, Фарш м'ясний, Цибуля, Яйця
Так як же заморозити тефтелі?
Для приготування треба взяти м’ясний фарш і рис. Рис варять так, щоб він був наполовину готовим, змішують його з фаршем, додають сіль, зелень, спеції. Можна також покласти цибулі, але вона після розморожування дає солодкуватий присмак.
З отриманої маси треба сформувати тефтелі та викласти їх на деко або велику тарілку. Аби кульки не прилипали до дна, його викладають харчовою плівкою чи присипають борошном. Тефтелі треба розташовувати так, щоб вони не торкалися одна одної.
Потім тефтелі треба поставити в морозильну камеру на 3-4 години. Після цього їх витягають, складають в пакет та лишають в морозилці на зберігання.
Застосування
Заморожені тефтелі можна готувати так, як вам заманеться. Їх додають в перші страви, варять, смажать, готують в мультиварці. Іноді їх навіть використовують як начинку для перцю або голубців. Тому обирайте рецепти, які вам подобаються і їжте смачні м’ясні тефтелі хоч кожен день.
А ось вам бонус у вигляді відео.